Amanida de reigs amb vinagreta de parmesà
- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Joan Font, del restaurant L'Estanyol (el Brull, Osona)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 600-800 g de reigs
- 100 g de formatge parmesà ratllat a la paleta
- 50 g de pinyons torrats
- 8 espàrrecs bladers
- 4 figues de coll de dama
- amanida mesclum
- Per a la vinagreta:
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 2 cullerades de vinagre de xerès
- pebre blanc
- sal
PREPARACIÓ
1. Peleu i renteu els bolets i, a continuació, talleu-los a làmines fines i col·loqueu-los com a base del plat.
2. Acompanyeu els bolets amb els enciams, les figues i els espàrrecs verds.
3. Prepareu una vinagreta amb l'oli, el vinagre, la sal, el pebre blanc i afegiu-hi una
mica de formatge parmesà ratllat.
4. Amaniu el plat amb la vinagreta i afegiu-hi pel damunt els pinyons torrats i els encenalls de parmesà.
2. Acompanyeu els bolets amb els enciams, les figues i els espàrrecs verds.
3. Prepareu una vinagreta amb l'oli, el vinagre, la sal, el pebre blanc i afegiu-hi una
mica de formatge parmesà ratllat.
4. Amaniu el plat amb la vinagreta i afegiu-hi pel damunt els pinyons torrats i els encenalls de parmesà.