Amanida de reigs amb vinagreta de parmesà

imatge de recurs
  • Programa: Caçadors de bolets
  • Cuina: Joan Font, del restaurant L'Estanyol (el Brull, Osona)
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • 600-800 g de reigs
  • 100 g de formatge parmesà ratllat a la paleta
  • 50 g de pinyons torrats
  • 8 espàrrecs bladers
  • 4 figues de coll de dama
  • amanida mesclum
  • Per a la vinagreta:
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 2 cullerades de vinagre de xerès
  • pebre blanc
  • sal

PREPARACIÓ

1. Peleu i renteu els bolets i, a continuació, talleu-los a làmines fines i col·loqueu-los com a base del plat.
2. Acompanyeu els bolets amb els enciams, les figues i els espàrrecs verds.
3. Prepareu una vinagreta amb l'oli, el vinagre, la sal, el pebre blanc i afegiu-hi una
mica de formatge parmesà ratllat.
4. Amaniu el plat amb la vinagreta i afegiu-hi pel damunt els pinyons torrats i els encenalls de parmesà.
Anar al contingut