Patates amb botifarra i bolets

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Del grup dels aliments rics en hidrats de carboni, la patata és el més lleuger, ja que és el que conté més aigua, per això es recomana prendre'n de 3 a 4 cops per setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 patates grosses Monalisa  

    4 ous 

    4 botifarres

    3 grans d'all 

    1 pot rovellons   

    Julivert 

    Vinagre de poma 

    Oli OVE 

    Sal 

     

PREPARACIÓ

  1. Pelem i esqueixem les patates. Les bullim dins una olla gran amb sal uns 15 minuts. Un cop bullides les deixem escórrer i les reservem. 
  2. En un pot amb aigua i vinagre de poma hi bullim 4 ous 10 minuts. Un cop bullits els pelem i ratllem. Els reservem en un plat. 
  3. En una paella amb oli hi posarem les botifarres tallades pel mig. Les courem fins que quedin daurades. Un cop cuites les reservem. 
  4. A la mateixa paella on hi hem cuit les botifarres, hi posem tot un pot sencer de rovellons i els saltem.  
  5. Mentrestant tallem a microbrunesa 3 grans d'all i piquem fulles de julivert. Ho afegim a la paella. Integrem els rovellons amb l'all i el julivert i ho reservem. 
  6. En un plat fons hi posarem les patates de base, a sobre la botifarra, els saltat de rovellons i per últim l'ou ratllat per sobre. 

 

 

Anar al contingut