Anar a la navegació principal
NOTÍCIES
ESPORTS
CORPORATIU
Accés a l'espai d'usuari
Obrir menu de navegació
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Inici
Directes
Programació
Canals
TV3
324
Esport3
33
SX3
Catàleg
Cercador
Cerca a la web de la
CCMA
Cuines
Receptes
Consells
Dietes
El Programa
Icona que representa "Facebook"
Icona que representa "Twitter"
Icona que representa "Instagram"
Icona que representa "Spotify"
Icona que representa "Youtube"
RECEPTES DE:
"gamba vermella"
Filtres
Obrir
Dificultat
Baixa
Mitjana
Alta
Plat
Entrant
Primer plat
Segon plat
Plat únic
Postres i dolços
Begudes
Salses
Guarnicions
Esmorzar
Berenar
Ingredient Principal
Verdures i hortalisses
Llegums
Fruita
Carn
Peix
Ous
Pasta
Arròs i cereals
Marisc
Làctics
Temps
Més d'una hora
Menys d'una hora
Menys de 30 minuts
Menys de 10 minuts
Tipus de cuina
Casolana
Italiana
Mediterrània
Fusió
Japonesa
Asiàtica
Xinesa
Tailandesa
Francesa
Hindú
Mexicana
Peruana
Brasilera
Argentina
Marroquí
Africana
Russa
Americana
Anglesa
Dieta
Vegetariana
Vegana
Sense Glúten
Sense lactosa
Per a hipertensos
Per a esportistes
Per a embarassades
Filtra
Anar al contingut
Dificultat mitjana
< 30 minuts
Curri de gambes
Dificultat baixa
> 1 hora
All cremat de rap de Vilanova
Dificultat baixa
> 1 hora
Gambes de Vilanova a l'estil cajun
Dificultat baixa
< 30 minuts
Empedrat de mongetes del ganxet
Dificultat baixa
< 30 minuts
"Tagliatelle" amb carbassó i gambes
Dificultat baixa
> 1 hora
Arròs caldós de gamba
Dificultat baixa
< 30 minuts
Gambes al whisky
Dificultat mitjana
> 1 hora
Sarsuela
Dificultat mitjana
> 1 hora
Arròs caldós
Dificultat mitjana
< 1 hora
Còctel de gambes amb miso
Dificultat baixa
< 30 minuts
Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons
Dificultat mitjana
> 1 hora
Pollastre de pagès amb gambes de Palamós
Dificultat baixa
< 1 hora
Pop amb salsa americana
Dificultat mitjana
< 1 hora
Paella
Dificultat mitjana
< 1 hora
Suquet de gambes amb arròs blanc
Pàgina 1 de 7
1
2
3
4
5
6
7
Anar al contingut
RECEPTES PER PROGRAMA
TOTS
: RECEPTES PER PROGRAMA
Cuines amb Marc Ribas
La fonda
Benvinguts a l'hort
Dolça Catalunya