Espaguetis amb gambes, salmó i carbassons

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Antonella Speranza
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Restaurant: Cuines de casa
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els caldos poden ajudar a enriquir certes preparacions com estofats, pasta..., si se substitueixen per l'aigua, ja que aporten més minerals i també més gust.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 4 persones
  • 320 g d'espaguetis
  • 200 g de carbassons
  • 250 g de gambes pelades
  • 8 gambes senceres
  • 150 g de salmó ja net i esmicolat
  • 1 litre de fumet de marisc i peix de roca Aneto
  • mitja ceba
  • julivert fresc
  • oli d'oliva

PREPARACIÓ

Tallem els carbassons a rodanxes molt primes. Els fregim amb abundant oli i els reservem.

En una cassola ampla i antiadherent, on després acabarem la cocció dels espaguetis, escalfem un raig d'oli i hi coem les gambes senceres. També les reservem.

Al mateix oli, hi coem les gambes pelades, un parell de minuts només, i les reservem. Sempre amb el mateix oli, coem el salmó esmicolat fins que estigui daurat i el reservem.

Posem l'aigua a bullir i, alhora, escalfem el fumet de peix. Afegim una mica d'oli més a la paella i enrossim la ceba ratllada.

Coem els espaguetis exactament la meitat del temps indicat pel fabricant.

Els escorrem i els aboquem a la cassola amb la ceba. Hi anem afegint el fumet a poc a poc, com si fos un risotto, remenant de tant en tant fins que els espaguetis estiguin cuits. Un parell de minuts abans d'acabar la cocció, hi incorporem els carbassons fregits, les gambes pelades i el salmó. Acabem la cocció dels espaguetis i els emplatem.

Decorem el plat amb les gambes senceres i el julivert picat.
Anar al contingut