Curri de gambes
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Ivan Surinder
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
Oli vegetal
Llavors de mostassa
Fulla de curri
Gengibre
Pebrot verd picant
Ceba de Figueres
Cúrcuma
Sal
Coriandre fresc
Llet de coco
Nata culinària
Fumet
Gambes
PREPARACIÓ
- Agafem una cocotte i hi posem oli vegetal i hi aboquem llavors de mostassa. Quan comencen a "saltar" hem de posar la fulla de curri i cúrcuma. Sense que es cremi hi afegim el fumet.
- Hi posem una mica de gengibre tallat en juliana. Deixem que tot vagi infusionant.
- Hi aboquem nata culinària.
- Corregim de sal.
- Hi afegim la llet de coco.
- En 10 o 15 minuts el curri ja estarà fet.
- Posem les gambes pelades i els hi donem un cop fort a la paella, només d'un costat.
- Posem el curri en un plat fons i, a sobre, hi posem les gambes.