Curri de gambes

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Ivan Surinder
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Menys de 30 minuts

INGREDIENTS

  • Oli vegetal

    Llavors de mostassa

    Fulla de curri

    Gengibre

    Pebrot verd picant

    Ceba de Figueres

    Cúrcuma

    Sal

    Coriandre fresc

    Llet de coco

    Nata culinària

    Fumet

    Gambes

PREPARACIÓ

  1. Agafem una cocotte i hi posem oli vegetal i hi aboquem llavors de mostassa. Quan comencen a "saltar" hem de posar la fulla de curri i cúrcuma. Sense que es cremi hi afegim el fumet.
  2. Hi posem una mica de gengibre tallat en juliana. Deixem que tot vagi infusionant.
  3. Hi aboquem nata culinària.
  4. Corregim de sal.
  5. Hi afegim la llet de coco.
  6. En 10 o 15 minuts el curri ja estarà fet.
  7. Posem les gambes pelades i els hi donem un cop fort a la paella, només d'un costat.
  8. Posem el curri en un plat fons i, a sobre, hi posem les gambes.
Anar al contingut