Xavier Trias creu que, amb les primàries, el PSC s'ha ficat en un embolic que fa mal a Barcelona

El líder de CiU a l'Ajuntament de Barcelona qualifica de "disbarat" la gestió econòmica del tripartit.

El candidat de CiU a l'alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, considera que els socialistes s'han ficat en un "embolic" amb les primàries per escollir el seu candidat a alcalde i que aquest procés està perjudicant la ciutat.

En una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, Trias ha dit que el PSC "s'ha ficat en un embolic horrorós que crec que fa mal a la ciutat de Barcelona, sincerament. Crec que això el que fa és que durant un munt de dies no es fa el que s'ha de fer". Segons el líder de CiU a l'ajuntament de Barcelona, els socialistes han canviat d'estratègia optant per la convocatòria de primàries entre Jordi Hereu i Montserrat Tura: "Abans ho feien canviant l'alcalde, que era més elegant, i ara ho fan amb un sistema d'autodestrucció. Jo crec que s'han ficat en una situació de dir: escoltin, com ens fem propaganda, com fem una situació diferent?."

Xavier Trias no s'acaba de creure les enquestes que li donen gairebé majoria absoluta si Jordi Hereu és el candidat del PSC i que ho tindria més complicat si ho és Montserrat Tura. Trias creu que l'alcalde actual té més possibilitats d'imposar-se a les primàries de demà: "Segons aquestes enquestes, a mi el que m'aniria bé és que guanyés el senyor Hereu. Jo crec que acabarà guanyant perquè ell domina el partit, teòricament."

En l'àmbit econòmic, l'alcaldable de CiU ha denunciat: "La Generalitat està en una situació de catàstrofe, en una situació d'una dificultat econòmica que ens ha portat el tripartit absolutament lamentable, inexplicable". Quan Manel Fuentes ha insistit si ha estat el govern anterior el responsable d'aquesta precarietat financera, Trias ha reiterat: "Home, i tant! Ha fet un disbarat que no s'entén."

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut