Marc Giró, Marc Martínez i Xantal Llavina
Marc Giró, Marc Martínez i Xantal Llavina
DIMARTS, A LES 22.50

Viure en pobles o en ciutats després de la pandèmia, el dilema de Marc Giró i Marc Martínez a "Revolució 4.0"

Demà, a les 22.50, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emet el tercer programa de l'estiu, que es fixarà en alguns dels vells paradigmes que la pandèmia ha posat en qüestió, com el reton al camp i a economies de proximitat o el model turístic. Els entrevistats centrals del programa seran el periodista Marc Giró i l'actor Marc Martínez, des del Moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona

El territori català ha viscut de manera desigual la pandèmia. La vida dels pobles i de les ciutats i la densitat de població han posat en qüestió vells paradigmes. Com ha viscut la pandèmia el món rural i com s'adaptarà a la transformació digital? Anirà la població de les ciutats cap als pobles menys poblats? Es viurà un retorn a l'agricultura i al comerç de proximitat?

La restauració i el turisme també són dos dels sectors més afectats. Com s'adaptarà el país a la nova realitat? El futur passa per recuperar els 20 milions de turistes estrangers que venien a Catalunya cada any abans de la pandèmia?

La gent dels pobles seran els protagonistes del tercer programa de la segona temporada del "Revolució 4.0" a TV3, amb històries de pagesos empresaris, d'emprenedors digitals que revolucionen el camp i de persones del món de la restauració i el turisme que busquen solucions. Els entrevistats centrals del programa seran el periodista Marc Giró i l'actor Marc Martínez, des del Moll de Gregal del Port Olímpic de Barcelona.

I al plató, protagonitzaran l'àgora, entre d'altres, Ada Parellada, restauradora al capdavant del restaurant Semproniana, que va oferir menús de qualitat a preus assequibles per als professionals de la salut de l'Hospital Clínic; Llucia Ramis, escriptora i periodista; Pep Riera, pagès del Maresme i activista sindical; l'escriptor Martí Gironell; els humoristes Fermí Fernàndez i Mònica Pérez, i Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat de Catalunya.

"Revolució 4.0" és una producció de TV3 en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio).

El programa de TV3 va rebre el Premi GrausTIC a la Comunicació i a la Divulgació 2019 i el de Catalunya Ràdio el Premi Excel·lència a la Comunicació i a la Divulgació de les TIC 2017.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts, pels volts de les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges, de 23.00 a 00.00. 

 

tv3.cat/revolucio

catradio.cat/revolucio

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

 

#RevolucióTV3

 

Anar al contingut