Una crisi de creativitat, a "Polònia"

Demà, dijous, a les 21.55, arriba un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) té una crisi de creativitat mentre dissenya els nous cartells en contra del govern de Torra. Per inspirar-se necessitarà una nova musa. Qui serà l'escollida?

A la seu d'Esquerra Republicana es preparen per a les eleccions municipals. Pateixen per si els enganyen durant la campanya i els fan participar en el seu pitjor malson: la creació d'una llista unitària.

Com és el Tribunal Suprem per dins? A una setmana de l'inici del judici dels presos polítics es descobrirà com és el seu funcionament intern.

Quim Torra (Ivan Labanda) visitarà Pedro Sánchez (Pep Plaza) per parlar sobre la relació amb Veneçuela i per intentar entendre quina és la seva posició respecte a la situació actual.

Mentrestant, durant la reunió de ministres, Pedro Sánchez (Pep Plaza) vol fer callar Josep Borrell (Queco Novell) per tenir la llengua massa llarga, que el respondrà cantant a través d'un èxit d'Alaska que ell no pensa canviar.

Ada Colau (Agnès Busquets) serà la guanyadora del Premi Català de la Història gràcies a la connexió del tramvia per la Diagonal, un reconeixement que fins i tot rebat el premi a Jaume I i Pau Casals.

Un grup de periodistes seran rescatats pels bombers després de com han tractat el cas Julen.

Finalment, el solar de Podem ja està a la venda. Un assessor immobiliari ensenyarà l'espai a diferents dirigents polítics interessats com Pedro Sánchez (Pep Plaza), Pablo Casado (David Marcé) o Albert Rivera (Ivan Labanda). Qui se'l quedarà?

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut