Spanair anunciarà els pròxims dies si assumeix rutes que Ryanair ha deixat de fer a Girona

Ferran Soriano afirma que la companyia irlandesa no té cap interès pel territori i que funciona a cop de subvenció.

El president de Spanair, Ferran Soriano, ha revelat en una entrevista al programa El matí de Catalunya Ràdio, amb Manel Fuentes, que la seva companyia anunciarà segurament "entre avui i demà" si assumeix algunes de les rutes que Ryanair ja no fa des de l'aeroport de Girona.

Soriano ha explicat que tant l'administració catalana com les institucions gironines els han demanat que estudiïn la possibilitat de fer vols des de Girona: "En breu serem capaços de contestar a les administracions quines rutes podem fer i com".

El president de Spanair defensa com a inversió els crèdits que la companyia ha rebut des de la Generalitat en contrast amb la política que està fent Ryanair, que es basa, diu, en les subvencions que rep. Soriano ha destacat: "Ahir a la premsa irlandesa s'explicava com Ryanair també ha amenaçat el govern irlandès i, concretament, l'aeroport de Dublín, a qui demana cent milions d'euros mentre l'aeroport de Dublín els en ofereix 60". Ferran Soriano ha afegit en l'entrevista: "Fa por de pensar que una companyia d'aquest estil sigui majoritària a cap aeroport, el de Girona per exemple. Però imagini's que fos majoritària a Barcelona i que un dia vénen a dir: ‘o em dónes cent milions d'euros o marxo'. Has de saber que aquesta companyia no té cap interès en el territori, no té cap compromís i farà només allò que li surti més rendible a qualsevol lloc d'Europa".

catradio.cat/mati
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut