Diumenge, a les 13.50

Raquel Sans canta en directe, a l'"APM?"

En el programa d'aquesta setmana, que s'emetrà aquest diumenge a les 13.50, el "Catalunya on falla!" donarà a conèixer un dels productes autòctons del nostre país, el pollastre de pota blava.

Aquest diumenge, 5 de maig, TV3 emetrà una nova edició de l'"APM?" a les 13.50. 

En el programa d'aquesta setmana, la secció "La Televisió és Història" tindrà de convidada la persona que ostenta el rècord de telenotícies presentats, Raquel Sans. La periodista plorarà de riure amb les seves pífies més sonades i exhibirà els seus dots com a cantant. 

Per la seva banda, la Nerea Sanfe i el seu "Catalunya on Falla!" coneixeran un dels productes autòctons del nostre país, el pollastre de pota blava. I a l"Apocalypse Arnau", Arnau Garcia anirà fins a Banyoles per buscar el monstre de l'estany. 

A més, en el programa d'aquest diumenge, Mr.Bean s'adormirà amb Pedro Sánchez; Toni Cruanyes toparà amb les seves pífies a "El Llindar"; Aitana i Guardiola tindran un "pet" d'entrevista; i es retrà homenatge a José Palomo, l'autor de la famosa frase "Sa matao Paco", que va morir fa uns dies. 

Tot això i moltes coses més en un "APM?" de 33 minuts. 

I, a les xarxes socials del programa, el "Multivers de l'humor" es continuarà expandint amb més contingut inèdit: un nou videoblog de la Nerea, més enquestes de carrer de la Xènia, curiositats "APM"? amb Marc Lesan, les receptes d'en Cintet i el pòdcast de conspiracions de l'Arnau Garcia, entre moltes altres coses. 

Anar al contingut