Programa especial conjunt "Eleccions municipals" a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Antoni Bassas presenta aquest diumenge el programa especial "Eleccions municipals" que emetrà conjuntament Catalunya Ràdio i Catalunya Informació. El programa donarà a les 8 el resultat d'una enquesta electoral i tindrà desconnexions territorials.

Aquest diumenge, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació emetran conjuntament un programa especial amb motiu de les eleccions municipals presentat per Antoni Bassas.
El programa començarà a dos quarts de vuit del vespre i s’acabarà poc després de la mitjanit..
Amb motiu de les eleccions municipals, Catalunya Ràdio i Catalunya Informació posen en marxa un importantíssim desplegament humà per oferir la informació dels comicis on s’han d’elegir els alcaldes dels 946 municipis catalans.
Els Serveis Informatius de Catalunya Ràdio tindran professionals a totes les seus dels partits amb representació a Barcelona i als principals partits de Tarragona, Lleida i Girona, a més de les seus del PSOE i del PP a Madrid.
A les vuit en punt, Antoni Bassas donarà el resultat de l’enquesta encarregada per Catalunya Ràdio a l’empresa IPSOS ECO-CONSULTING amb dades dels 40 municipis catalans més importants, totes les Comunitats Autònomes on es fan eleccions i totes les capitals espanyoles.
Des de dos quarts de vuit del vespre, Antoni Bassas tindrà a l’estudi una primera taula d’anàlisi amb el periodista Francesc-Marc Álvaro, l’arquitecte Oriol Bohigas, el president del Saló l’Automòbil i del Barcelona Meeting Point, Enric Lacalle, i la professora d’història contemporània de la UAB Anna Sallés.
A partir de dos quarts de deu del vespre, el professor d’història contemporània de la UAB Joan B. Culla i els catedràtics de ciència política Joan Subirats (UAB) i Pere Vilanova (UB) prendran el relleu en una segona taula d’ anàlisi amb les primeres dades oficials.
Pel programa passaran els candidats de les ciutats més importants i els líders de les principals formacions polítiques. Hi haurà també una especial atenció a les eleccions a la Vall d'Aran així com pels resultats a les principals ciutats espanyoles i a les diferents Comunitats Autònomes on hi ha cita amb les urnes. El programa estarà molt pendent de les eleccions a les Illes Balears i al País Valencià amb connexions amb Palma i València i hi haurà connexions amb el corresponsal de Catalunya Ràdio a Euskadi per seguir d’aprop els comicis al. País Basc.
La complexitat d’unes eleccions que afecten a gairbé un miler de municipis obliga a un sobreesforç molt important. Per això s’han previst dues desconnexions d'un quart d'hora (a tres quarts d’onze i a tres quarts de dotze) que permetran fer arribar als oients els resultats de la majoria de municipis de Catalunya.
El programa tindrà també connexions molt especials amb Empar Moliner, Carles Capdevila i Guillem Sans que seran a les seus d’Esquerra, Convergència i Unió i el PSC, i espais de divertiment amb la col•laboració de l’equip de l’”Alguna pregunta més?”.


Anar al contingut