Mariola Dinarès.
Mariola Dinarès
DIJOUS, A LES 13.00

"Popap" entrevista Jordi Ribas, vicepresident d'AI i Recerca de Microsoft

Dijous, 17 d'octubre, a les 13 h, el programa "Popap", amb Mariola Dinarès, entrevistarà Jordi Ribas, vicepresident corporatiu d'Intel·ligència Artificial i Recerca de Microsoft, que participa en la cinquena edició del congrés Big Data & AI Congress de Barcelona.

Jordi Ribas és vicepresident corporatiu a l'AI & Research division de Microsoft, als Estats Units, on viu des de fa trenta anys. Demà serà a Barcelona per participar en el congrés de referència Big Data & AI Congress, que té lloc a l'Auditori AXA de Barcelona, organitzat per Eurecat, Centre Tecnològic de Catalunya. Ribas hi impartirà la ponència "La revolució IA", on explicarà les raons per les quals ara es parla tant d'intel·ligència artificial, les aplicacions avançades desenvolupades per Microsft, els desafiaments ètics que planteja i quin és el seu impacte real.  

A les 13 h, el "Popap", programa de tendències a les xarxes socials de Catalunya Ràdio, amb Mariola Dinarès, entrevistarà Jordi Ribas, responsable dels productes Bing i els equips centrals a Microsoft Search per a empreses en Office 365, agents digitals i Azure Cognitive Services.

 

Desapareix el 'like' a Instagram

El programa analitzarà també els canvis a Instagram i la desaparició del 'like', amb Ferran Lalueza, expert en xarxes socials i professor de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC. 

I el "Popap challenge", de Roc Massaguer, "Outconsumer", amb el "booktuber" i escriptor Javier Ruescas, que té un canal de YouTube amb més de 200.000 seguidors, presenta el llibre "Cuentos de Bereth". 

El programa "Popap" s'emet de dilluns a divendres, de 13 a 14 h.

 

catradio.cat/popap

facebook.com/popap

twitter.com/popap

instagram.com/popap

Anar al contingut