Piqué recomana a Montilla que "governi i es deixi estar d'històries del segle passat"

El president del PPC, Josep Piqué, ha respost a la crida del primer secretari del PSC, José Montilla, a "barrar el pas" a la dreta "amb una gran participació", recomanant-li que "governi, prengui decisions i es deixi estar d'històries del passat".

En declaracions a l'espai "Mig Quart" de Catalunya Informació, el president del PPC, Josep Piqué, ha respost a la crida del primer secretari del PSC i president de la Generalitat, José Montilla, a “barrar el pas” a la dreta espanyola i catalana “amb una gran participació”, recomanant-li que “governi, prengui decisions i es deixi estar d’històries del passat”. Piqué ha fet aquestes declaracions en una entrevista a l’espai “Mig Quart” de Catalunya Informació.
Piqué retreu al dirigent socialista que es valgui d’un llenguatge “antiquat”, que “sona al passat”, per “ressuscitar històries més o menys truculentes”. “Dediqui’s a fer el que ha de fer, que per això el va elegir el Parlament de Catalunya”, ha dit en referència a Montilla, convençut que la feina del president de la Generalitat no és crear polèmica sinó, per exemple, “dir si finalment es farà o no es farà el Quart Cinturó, si ERC i ICV el deixen, si farà o no farà la interconnexió elèctrica amb França i si no tindrem uns problemes de seguretat en el subministrament elèctric extraordinaris...”
D’altra banda, en relació amb la creació d’una nova formació a Espanya liderada per Rosa Díez i Fernando Sabater per disputar l’esquerra al PSOE, Josep Piqué considera que tot plegat es deu a “l’expressió d’un descontentament” dins l’àmbit socialista. “Hi ha molt votant socialista i molt militant socialista, fins i tot, que està com a mínim desconcertat, si no decebut, amb la política de Rodríguez Zapatero”, ha afirmat el líder del PPC.

Anar al contingut