Graella lives digitals

Més "lives" a internet amb els protagonistes de TV3

A més de la programació televisiva, que també es pot seguir en directe o a la carta a través dels mitjans digitals, TV3 consolida la graella de "lives" a través de les xarxes socials. Els protagonistes dels directes digitals d'aquesta setmana seran de les sèries "Les de l'hoquei" i "Com si fos ahir", i el presentador del nou programa "Tabús", David Verdaguer. També continuen els "lives" de "L'ofici de viure" i "Quan arribin els marcians".

Davant del confinament, TV3 ha adaptat la seva oferta tant pel que fa a la programació de televisió com als seus continguts a les xarxes socials. D'una banda, s'emeten dos nous programes, la ficció "Jo també em quedo a casa" i l'espai de testimonis en la lluita contra el coronavirus "Primera línia". I, des de les xarxes socials, s'ha apostat per una graella pròpia de directes digitals, en què els espectadors poden interactuar amb els protagonistes del canal i els seus programes. Les emissions van de dilluns a dijous, a les 16.30 i a les 18.30.

El dilluns, a les 16.30, està sent l'espai reservat perquè els fans puguin interactuar a través d'Instagram amb les actrius i actors de "Les de l'hoquei". A les trobades, on cadascuna de les intèrprets intervé des de casa seva, s'hi han donat cita més d'un miler de seguidors simultanis. Aquest dilluns, 13 d'abril, la cita és amb els actors Júlia Gibert, Dèlia Brufau i David Solans, una de les noves incorporacions d'aquesta segona temporada de la sèrie.

El dimarts, també a les 16.30, és el torn dels especials de "L'ofici de viure". A través del Facebook de TV3 i de Catalunya Ràdio, Gaspar Hernàndez busca amb diversos especialistes pautes per afrontar aquests dies, eines psicològiques i emocionals que ens poden ser útils durant el confinament. En aquesta ocasió, parlaran de com es pot  treballar la paciència el filòsof Francesc Torralba, l'especialista en comunicació interpersonal Ferran Ramon Cortes i Maria Àngels Farrenys, fundadora de Natura Respira 3.0.

El dimecres, també a les 16.30, els seguidors de "Com si fos ahir" tenen una cita amb els actors i les actrius de la sèrie a través d'Instagram. El dia 15, la protagonista serà Maria Rodríguez Soto, guanyadora del Gaudí a millor actriu protagonista per "Els dies que vindran" i actriu que dona vida al personatge de la Sandra a la sèrie dels migdies a TV3.

Les presentadores i presentadors dels diferents programes de la cadena també tenen el seu espai reservat a la graella de les xarxes socials. El seu dia és el dijous, a les 16.30, i els usuaris poden interactuar amb ells a través d'Instagram. La setmana que ve serà amb David Verdaguer, presentador del nou programa "Tabús".

Tanca la graella setmanal a les xarxes socials el "live" de "Quan arribin els marcians". El programa presenta, cada dijous, a les 18.30, un recull de propostes culturals per gaudir durant els dies confinament a través de Facebook. Els seguidors de l'espai televisiu tenen l'oportunitat de participar en les entrevistes que es fan a protagonistes del món de la creació i de reflexionar sobre l'actualitat des de diferents òptiques.

 

tv3.cat

 

Anar al contingut