La popular família televisiva (Europa Press)

Els Simpson "maten" un habitual del Moe's després de 35 anys fent d'extra

Com els membres de la família protagonista, el Larry ha aparegut a la sèrie des de la seva estrena, el 1990

Dilluns passat, en el capítol 765 d'"Els Simpson" --que porten 35 anys en antena a la televisió dels Estats Units--, els teleespectadors van assistir a la mort d'un personatge, el Larry, habitual del bar del Moe, la segona casa del Homer.

Igual que els membres de la família que protagonitza la sèrie creada per Matt Groening, el Larry the Barfly hi apareix des del primer dia. Ho fa com a extra fix, però sense intervenir en cap diàleg.

De fet, ni el Homer, ni el Moe, ni la resta d'integrants de la taverna mai li han fet gaire cas, per no dir gens. El problema comença quan cau mort a la taverna després que el propietari vulgui fer tothom fora perquè un partit de futbol americà que estan veient a la televisió el posa massa nerviós.

Després de la mort sobtada a peu de barra, el Homer, el Moe, el Carl i el Lenny es presenten al funeral del seu "amic". Quan la mare del difunt els demana que diguin algunes paraules que glossin la seva amistat, el Homer comença a preguntar-se si són "males persones", ja que gairebé no saben res del Larry tot i haver passat tant de temps plegats.

Als fans de la sèrie no els ha passat per alt la defunció del Larry. A les xarxes, molts s'han queixat amargament de la seva desaparició. Altres, fent broma, destaquen que el personatge finalment ha tingut un mínim protagonisme... passant a millor vida.

 

 

ARXIVAT A:
Televisió
Anar al contingut