Maternitat adolescent i fer-se gran, al "Merlinari"

Dilluns, a les 23.00, després de "Merlí", TV3 emet "Merlinari", el programa que ha seguit el rodatge dels nous capítols, on els actors protagonistes parlaran de les seves peripècies, i on alumnes de Batxillerat opinaran sobre les temàtiques que planteja la sèrie. L'actriu Laia Manzanares es convertirà en el fil conductor d'aquest quart capítol en què el "Merlinari" es trasllada a l'Escola Pia de Granollers.

Aquesta setmana, al "Merlinari", se seguirà la Laia Manzanares, l'Oksana en la ficció. Al cinquè capítol de "Merlí", el seu personatge agafa protagonisme quan s'enfronta al Merlí perquè no la deixa entrar a classe amb el seu fill. Aquest conflicte situa el personatge davant les seves contradiccions personals i familiars. 

Es podrà veure el rodatge en format "making of" i Laia Manzanares parlarà de l'evolució del personatge i de com es treballa amb un nen petit a plató.

El "Merlinari" s'ha instal·lat a l'Escola Pia de Granollers, on s'ha preguntat sobre la maternitat adolescent, sobre fer-se gran, prendre decisions i viure moments personals que et fan madurar.

tv3.cat/merlinari

facebook.com/merlitv3/

twitter.com/MerliTV3

Anar al contingut