Mas creu que ara es comença a pagar el haver repartit les conselleries per interessos de partit

Artur Mas diu a Catalunya Informació que el president de la Generalitat de dedica més temps a acusar CiU de desetabilitzar que no pas a solucionar els greus problemes de confiança amb els Mosos d'Esquadra que el mateix govern ha generat.

El president de CiU, Artur Mas, ha respost avui al president de la Generalitat, José Montilla, acusant-lo de ser el culpable del caos, ha dit, que viu actualment el Departament d'Interior. Mas ha dit a l'espai d’entrevistes “Mig quart”, de Catalunya Informació, que li sembla insòlit que el president de la Generalitat actuï d’aquesta manera “quan el caos que s’està produint al Departament d’Interior i la manca de confiança dels cossos de Mossos d’Esquadra en el mateix poder polític l’estan generant ells.”
Per Artur Mas, la tàctica del govern és sempre la mateixa. “tapar els seus propis errors, acusar CiU i, a més a més, intentar-la intimidar perquè no denunciï absolutament cap de les coses que van malament al país”.
Mas ha dit que el fet que el Departament d'Interior estigui a càrrec d'ICV és una irresponsabilitat perquè es tracta, segons ell, d'una formació plena de contradiccions internes en matèria de seguretat, i que respon a la política d'equilibris de partit del govern de Montilla. “Quan es va fer el tripartit 2 hi va haver un repartiment polític per interessos de partit, per equilibris de partit, i això ho està pagant tota la ciutadania”. Per Artur Mas, aquesta situació afecta també molt directament el cos dels Mossos d’Esquadra. “En aquest moment estan sotmesos a una pressió per part del govern de la Generalitat, cosa insòlita, que els posa moltes vegades contra les cordes”
L’espai “Mig quart” de Catalunya Informació entrevista aquesta setmana els líders dels partits polítics, coincidint amb la recta final de campanya per les eleccions municipals de diumenge.
Anar al contingut