La gran festa de la natació catalana, aquest divendres, a Catalunya Ràdio

"El club de la mitjanit" fa un programa especial des de l'hotel Fira Palace de Barcelona, on se celebra la gala del 90è aniversari de la Federació Catalana de Natació.

Aquest divendres, dia 25, El club de la mitjanit, conduït per Isaac Vilalta, se suma a la festa del 90è aniversari de la Federació Catalana de Natació, amb un programa especial en directe des de l'hotel Fira Palace de Barcelona, on s'hi celebrarà la gala commemorativa.

Els protagonistes d'aquests anys d'història passaran per El club de la mitjanit per reviure els grans moments de la natació i també del waterpolo. Els jugadors Manel Estiarte, Dani Ballart i Jordi Sans recordaran les emocions dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i d'Atlanta 96. Amb Gemma Mengual i Anna Tarrés coneixerem els secrets del millor binomi que ha conegut la natació sincronitzada a casa nostra.

A més parlarem amb els nedadors més ràpids, com Sergi López, que a Seül 88 es va convertir en el primer català, i fins ara l'únic, que ha guanyat una medalla en uns jocs olímpics. El camí que va encetar Sergi López l'han seguit grans campions com Aschwin Wildeboer i Érika Villaecija. Tots ells participaran en El club de la mitjanit especial d'aquest divendres.

El passat i el futur de la natació catalana passarà pel programa. Reviurem aquells banyadors en blanc i negre, sabrem com s'ho feien per competir a l'aigua fa gairebé un segle i ens passejarem per les primeres travesses màgiques amb els protagonistes més veterans. I encararem el futur més immediat que passa pel Mundial 2013 de Barcelona.

El club de la mitjanit s'emet de diumenge a divendres, d'onze de la nit a la una de la matinada.

catradio.cat

Anar al contingut