Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"
Ricard Ustrell, director i presentador de "Col·lapse"

Julio Manrique, Les Mamarazzis, Vicky Peña, Ginestà, Patry Jordán, Juliana Canet i Marcos García Montes (advocat de Daniel Sancho), a "Col·lapse"

Dissabte, 4 de maig, a les 22.05 i a TV3, "Col·lapse", el talk show dirigit i presentat per Ricard Ustrell, rebrà l'actor i actual director del Teatre Lliure de Barcelona, Julio Manrique. Parlarà de la nova etapa laboral que afronta plena de reptes i idees, i també, se sincerarà sobre temes com ara el fet de ser pare de tres fills, què representa per a ell la popularitat, com veu el món que ens envolta i de quina manera influeix en la seva feina.

El govern espanyol acaba d'aprovar una nova llei reguladora per als influenciadors que té com a principal objectiu protegir els consumidors, especialment els menors, i donar més seguretat jurídica als usuaris que han assolit un notable volum econòmic difonent els seus continguts a través de plataformes d'intercanvi de vídeos. Se'n parlarà amb les influenciadores catalanes Patry Jordán, Juliana Canet, i Alba Riera. També acompanyarà en el programa l'escriptor, filòsof i professor Jordi Nomen. 

Gracia Amo ve a explicar una de les històries més dures que pot viure una mare. L'any 2016, el seu fill Eduard va aparèixer mort a la seva cel·la de la presó de Brians 2. La primera autòpsia que se li va fer va determinar que havia mort per ingesta massiva de tòxics. A la família se li va comunicar que s'havia suïcidat. No satisfeta amb els informes, la família va fer una segona autòpsia, que va concloure que el motiu de la mort era el consum de benzodiazepines. La família lluita des d'aquell dia, per aclarir els fets i va portar el cas a la justícia. El cas però, es va arxivar. Ja han passat set anys, però de nou la família va presentar una demanda contra el Departament perquè consideren que no van custodiar el seu fill ni se'n va fer un control i seguiment adequats. Ha recorregut al Constitucional i volen arribar fins a Estrasburg. S'explicarà el cas, el testimoni i la lluita personal d'una mare que vol explicacions i no pot culminar el dol que arrossega. 

La veterana actriu Vicky Peña parlarà de la seva passió pel teatre i pel món escènic, de la seva mare Montserrat Carulla, de viure i treballar en família, de les seves inquietuds socials i personals, i de la seva vocació més amagada: la infermeria. 

Les Mamarazzis explicaran un divendres més alguns dels temes de la crònica social més destacats de la setmana, entre els quals el judici de Daniel Sancho. Per abordar aquesta qüestió hi haurà l'advocat de l'acusat, Marcos García Montes, també conegut com "l'advocat dels famosos". Es coneixerà l'última hora sobre el cas de primera mà i es preguntarà tot el que es vincula a algunes de les incògnites més grans del cas. 

Sergi Polo, monologuista català que viu a Londres, ve directe de la capital britànica per interpretar un dels seus monòlegs que s'estan viralitzant a les xarxes socials. 

Ginestà posarà el toc musical cantant un dels temes del seu nou disc "Vida meva". Un disc conceptual sobre l'amor cap als altres i cap a un mateix. I, com sempre, per tancar el programa Sergi Pàmies farà la seva sessió de coaching personal. 

#Col·lapse3Cat 

Anar al contingut