Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
Adam Martín i Xantal Llavina, del "Revolució 4.0"
DISSABTE I DIUMENGE

Entrevista a l'expert en ciberseguretat Bruno Pérez i master class amb Xavier Marcet, a "Revolució 4.0"

Dissabte, 8 d'abril, per l'app i la web de Catalunya Ràdio, Adam Martín entrevistarà Bruno Pérez, expert en ciberseguretat, que explicarà per què, si es produeix una estafa a internet, s'ha de denunciar de seguida

Diumenge, 9 d'abril, a les 22.05, a l'antena de Catalunya Ràdio, el consultor i expert en lideratge Xavier Marcet oferirà una master class sobre estratègies empresarials a "Revolució 4.0"

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0", dirigit per Xantal Llavina i que presenta Adam Martín, tindrà de convidat l'expert en ciberseguretat Bruno Pérez, que analitza un dels grans problemes que afecta la gran majoria de les empreses i a molts particulars: la ciberdelinqüència. Pérez insisteix en la necessitat de reforçar la seguretat actualitzant constantment els dispositius personals i que, en el cas de patir una ciberestafa o una suplantació d'identitat a la xarxa, cal denunciar-la ràpidament. 

També dissabte, Bru Recolons parlarà de la Nit del Talent que se celebrarà el pròxim 9 de maig a la sala Luz de Gas de Barcelona. Una trobada solidària que recaptarà fons per ajudar l'Associació Anita de lluita contra el càncer infantil. El director creatiu Ramon Castillo analitzarà com la intel·ligència artificial està revolucionant el món de la publicitat i la creativitat, ja que està canviant la manera de treballar. Destacarà els avantatges que ofereix i també els riscos que té a l'hora, per exemple, d'eliminar llocs de treball. Explicarà com aconseguir que aquesta tecnologia sigui una bona aliada i no pas una enemiga dels creatius. Finalment, les dissenyadores gràfiques Anna Llàcer i Maider Zulueta, de l'empresa Pixtin, revelaran com generar bones estratègies comunicatives per a les empreses. 

I diumenge, el consultor i expert en lideratge Xavier Marcet, detallarà a quina velocitat ha d'anar una empresa per créixer sense quedar fora del mercat, però, a la vegada, sense córrer el risc de descarrilar per no saber preveure els riscos. Marcet també analitza la importància de la paraula "planificar" en el context empresarial i ressaltarà la necessitat de saber dissenyar una bona estratègia per assolir els objectius previstos.  

D'altra banda, Xavier López, directiu del centre tecnològic Eurecat, explica com moltes empreses catalanes estan apostant decididament per la innovació. López ho compara amb anys anteriors per demostrar que les xifres deixen clar que la innovació juga un paper cada vegada més important a l'ecosistema empresarial. Definirà els sectors més innovadors actualment i especificarà quines són les tecnologies més demandades.  

Adam Martín també parlarà amb Glòria Rosique, d'Eurofragance, una empresa de perfumeria i fragàncies que va néixer a Catalunya l'any 1990 i que avui és una multinacional present a tots els continents. Rosique explica l'estratègia seguida per l'empresa per assolir aquests bons resultats i en quina situació es troba el seu sector i quins són els principals reptes de futur. En el tram final, el programa donarà a conèixer diversos cicles formatius per estudiar oficis relacionats amb el món nàutic i pesquer. Feliu López, director de l'Institut Escola de Capacitació Nauticopesquera de Catalunya, ubicat a L'Ametlla de Mar, i Mireia Latre, directora de l'Institut de Nàutica de Barcelona, al Port de Barcelona, descriuran els estudis que s'imparteixen als seus centres i les sortides professionals que ofereixen. 

 

Anar al contingut