Dimecres al matí

El director general de Fira de Barcelona, Constantí Serrallonga, explica com es reprendrà l'activitat firal a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" continuarà seguint els efectes de la crisi del coronavirus en diversos àmbits, des del sanitari fins al firal, passant pel turisme de proximitat.

A partir de les 7.30, el programa connectarà amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic, per saber en quin punt es troba la pandèmia.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Constantí Serrallonga, director general de Fira de Barcelona, que explicarà com es reprendrà l'activitat firal al setembre i quins seran els protocols per garantir la seguretat sanitària de treballadors, organitzadors i participants.

A continuació, pels volts de les 9.05, taula sobre turisme de proximitat, amb motiu de l'arribada de l'estiu i de les primeres vacances postpandèmia, amb Joan Morales, director de la revista "Descobrir Catalunya"; Ferran Puig, president de la Confederació Catalana d'Agroturisme i Turisme Rural de Catalunya; Miquel Gotanegra, president de la Federació Catalana de Càmpings i president de l'Associació de Càmpings de Girona, i Meritxell Carreres, presidenta de l'Associació de Guies de Turisme de Catalunya.

A les 10.10, informe final sobre el judici al major Josep Lluís Trapero amb Domènec Subirà. I, tot seguit, a les 10.35, l'experiència d'estar la presó, al "Racó de pensar", un espai per a la reflexió amb David Fernàndez, periodista i activista social, i Xavier Antich, filòsof i professor a la UdG.

A partir de les 11.10, "Mediats i serioses" presenta l'actualitat televisiva de la setmana amb Àlex Gutiérrez i Santi Villas, i les propostes serièfiles, amb Sílvia Comet, Cristina Bordas i Víctor Sala. La secció inclourà una entrevista a Carlos Marqués-Marcet, un dels directors dels sis episodis de la sèrie "En casa", des del 3 de juny a HBO, i una altra a David Marqués, director i guionista d'"El aprendiz", un dels cinc episodis de "Relatos con-fin- a-dos", a Amazon Prime a partir del 3 de juliol, i també codirector de "Diarios de la cuarentena", una "sitcom" de vuit episodis de Televisió Espanyola. Tot seguit, a les 11.45, l'espai "Músiques confinades", i després, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut