Cites Barcelona. Torna't a enamorar.

"Cites Barcelona" anota una temporada de rècord amb més d'un milió i mig d'espectadors en total

Fins a 1.542.000 persones han vist la tercera temporada de "Cites" en algun moment. El primer capítol va aplegar fins a 444.000 espectadors i una quota del 21,4%, rècord històric de la sèrie.

Aquesta temporada ha registrat una quota mitjana del 15,5%, fins a 3,9 punts més que la mitjana de les dues temporades anteriors.

La tercera temporada de "Cites", "Cites Barcelona", registra un total d'1.542.000 espectadors que han connectat en algun moment amb la sèrie. A més, tots els capítols han liderat la seva franja d'emissió dels dilluns a la nit a TV3, excepte el darrer, que coincidia amb el cara a cara electoral.  

Els sis episodis d'aquesta nova temporada han tingut una audiència mitjana de 295.000 espectadors i una quota del 15,5%. Destaca, però, el primer capítol, emès el 12 de juny a TV3, que va aplegar fins a 444.000 persones i anotava una quota del 21,4%, el rècord històric de la sèrie des de la seva estrena.  

Audiències digitals 

"Cites Barcelona" ha estat el segon contingut de TV3 més vist a la carta durant tot el seu període d'emissió i ha despertat de nou l'interès per les anteriors temporades, que han anotat fins a un 34% de les reproduccions. 

La tercera temporada ha registrat més de 858.000 reproduccions i 208.000 usuaris únics. També a TV3 a la carta, el capítol més vist ha estat el primer, que ja acumula 180.600 reproduccions, 132.600 en la versió íntegrament en català i 48.000 en la versió original.  

Tres temporades d'èxit 

Les dues temporades anteriors de "Cites", produïdes per Filmax i estrenades a TV3, van tenir una gran acceptació entre els espectadors, amb una audiència acumulada de més de 3 milions de persones. En concret, de mitjana, l'audiència va ser de 342.000 espectadors i la quota de pantalla de l'11,6%.  

I pel que fa al digital, en total s'han fet 5,5 milions de reproduccions de les dues primeres temporades de "Cites". La primera temporada va tenir una mitjana setmanal de 42.800 usuaris únics i 92.700 reproduccions a la carta. I la segona, una mitjana 65.200 usuaris únics i 155.700 reproduccions setmanals a la carta. 

La sèrie 

"Cites Barcelona" és una producció de sis episodis emessa íntegrament en català a TV3 i TV3alacarta  i combinant el castellà i el català a la plataforma Prime Video, produïts per Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de Prime Video i TV3. Pau Freixas i Èric Navarro en són els productors executius creatius i l'han dirigit Pau Freixas, David Selvas, Paco Caballero, Patricia Font i Carles Torrens. 

La sèrie narra com els personatges es troben cara a cara després de conèixer-se a internet; busquen amor, sexe o simplement algú que els allunyi de la soledat. El format també és una cita romàntica amb Barcelona, que és l'escenari a través del qual els espectadors visiten els llocs més icònics de la ciutat com la Sagrada Família, el port o la Rambla, connectant també amb la vida quotidiana barcelonina a través d'altres racons menys coneguts.  

Cada capítol mostra la història d'una o dues cites i, al llarg de la temporada, els personatges es barregen i s'entrellacen, creuant-se algunes de les històries i oferint una mirada elegant, natural i entretinguda de les relacions actuals, de la seva diversitat i complexitat. 

 

 

#CitesBarcelonaTV3 

Anar al contingut