Carod Rovira qualifica d'irresponsables els polítics que qüestionen la convivència a Catalun

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Lluís Carod Rovira, creu que alguns líders polítics actuen amb un cert grau d'irresponsabilitat quan es qüestiona la convivència al nostre país.

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Josep Lluís Carod Rovira, creu que alguns líders polítics actuen amb un cert grau d’irresponsabilitat quan es qüestiona la convivència al nostre país.
En una entrevista a l’espai “Mig quart” de Catalunya Informació, el líder republicà s'ha mostrat preocupat per la qualitat democràtica del discurs polític de la campanya. Segons Carod, les declaracions qüestionant la convivència i la seguretat denoten poca responsabilitat. “S’està qüestionant una de les coses que és fonamental en una societat democràtica, com és el paper de la policia i les forces de seguretat, i tinc la sensació que hi ha un cert nivell d’irresponsabilitat entre alguns líders polítics que no es correspon amb la maduresa que sí que té la societat democràtica”.
Josep Lluís Carod Rovira ha afegit que li agradaria saber què en pensen d'aquestes opinions els responsables d'interior dels governs de Pujol, i també ha acusat Convergència i Unió de traspassar el baix estat d'ànim de la seva formació a la societat. El líder d’Esquerra està convençut que la federació nacionalista ha perdut la centralitat que la caracteritzava quan governava.
L’espai “Mig quart” de Catalunya Informació entrevista aquesta setmana els líders dels partits polítics, coincidint amb la recta final de campanya per les eleccions municipals de diumenge.

Anar al contingut