Albert Requena i Josep Plazas, de Catalunya Ràdio, finalistes als Premis Rahola de Comunicació Local de Girona

Albert Requena i Josep Plazas, de Catalunya Ràdio, finalistes als Premis Rahola de Comunicació Local de Girona

Albert Requena i Josep Plazas, periodista i tècnic de so de la Delegació de Girona de Catalunya Ràdio, han estat seleccionats com a finalistes als IX Premis Carles Rahola de Comunicació Local pel programa "Els altres nous catalans. Històries d'integració i convivència a Girona".

El programa, emès a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació, opta al premi Miquel Diumé al millor treball informatiu o divulgatiu en ràdio. El jurat ha valorat la seva funció de normalització i visualització de situacions personals, l'esforç per abastar tots els àmbits socials, i la coherència narrativa i bona utilització dels recursos radiofònics d'aquest treball periodístic.

Els altres finalistes en la mateixa categoria són Miquel Curanta, Juli Pedrero i Toni Sellas, pel programa "Govern i oposició", de Ràdio Capital de l'Empordà, i  Moisès Camós, Anna Noguer, Esteve Codony, Anna Estañol, Glòria Ribugent i David Pastor, per l'"Especial referèndum 1 d'octubre", de Ràdio Banyoles.

Els guanyadors es faran públics el dijous 22 de febrer en la gala de lliurament dels IX Premis Rahola, que es farà a l'Auditori de Girona, a partir de les 20.00.

Els Premis Carles Rahola de Comunicació Local, que aquest any arriben a la novena edició, els organitzen la Diputació de Girona i la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Van néixer amb l'objectiu de reconèixer la tasca de la professió periodística a les comarques gironines i fomentar la creativitat informativa i les iniciatives per difondre, recuperar, gestionar o aplegar informació de tipus periodístic en qualsevol aspecte, format, àmbit i estructura.

Al voltant dels premis, aquesta setmana s'estan duent a terme els actes de la Setmana dels Rahola una iniciativa que des de l'any 2010 ha dut a la ciutat de Girona activitats relacionades amb el món del periodisme i la comunicació, i que precedeix al lliurament dels guardons.

catradio.cat

catradio.cat/catinfo

twitter.com/Cati_Girona

Anar al contingut