601.000 espectadors van connectar amb "Eufòria, el càsting final: els últims escollits" i ja coneixen qui seran els 16 concursants

Ahir, TV3 va ser líder, amb una quota del 14,4%, a 3,8 punts de la segona. El segon programa especial d'"Eufòria, el càsting final: els últims escollits" va fer una excel·lent audiència i ja es coneixen els 16 concursants de la segona temporada del concurs

"Eufòria" ja té els seus 16 concursants per a la segona temporada. Ahir es van descobrir els 7 que acompanyaran l'Alèxia, el Domènec, el Jan, la Jim, la Sofia, la Natàlia, l'Ethan, l'Hèctor i la Carla que van ser confirmats en el primer programa de càsting, que es va emetre el dia 23 de febrer. Els 7 que s'hi han sumat i que han tancat el càsting són la Clàudia, la Paula, el Nei, l'Emmi, l'Elena, el Carlos i el Tomàs.
 
Tot i que no ha estat fàcil, perquè el nivell era molt alt aquest ha estat el veredicte dels coaches del programa, Daniel Anglès, director artístic; Clara Luna, coach de veu; Paula Malia, coach d'interpretació; Jordi Cubino, productor musical, i Albert Sala, coreògraf. Miki Núñez i Marta Torné també els va a acompanyar en aquest últim càsting. 
 
El programa va tenir una audiència acumulada de 601.000 espectadors, va fer una quota del 14,6% i una audiència mitjana de 278.000 persones. I va ser líder de la franja.
 
Més de 2.300 aspirants, gairebé el doble que l'any passat, es van presentar a les proves de càsting del programa. Es van escollir 25 finalistes, però només 16 seran els que debutin a la primera gala del concurs, que s'emetrà el 10 de març, a les 22.05. 
 
Els 16 concursants 
 
Alèxia: té 21 anys, és de Constantí i estudia teatre musical a l'Institut del Teatre. 
 
Domènec: té 24 anys viu a Barcelona i tota la seva família és al Camerun. "Bigwe" és el seu nom artístic i estudia al taller de músics.
 
Jan: té 19 anys i és d'Albons. Toca la guitarra que ha après de forma autodidacta i el piano. 
 
Jim: té 19 anys i és de Granollers. Balla swing, toca el piano i la guitarra i es descriu 100% roquera.
 
Sofia: té 23 anys i és de Barcelona. Ha estat els últims anys a Nova York per trobar la seva essència. 
 
Natàlia: té 19 anys i és de Sabadell. Estudia teatre musical i dansa urbana. El seu vídeo de presentació ha estat el més vist a les xarxes. 
 
Ethan: té 20 anys i és de Guissona. Estudia producció musical al Taller de Músics. Toca la guitarra, el piano i l'ukelele. 
 
Hèctor: té 26 anys i és de Manlleu. És actor, cantant i músic. Toca la guitarra i el baix. 
 
Carla: té 23 anys i és de Terrassa. Ha estudiat educació infantil i és professora de música. Toca la guitarra i l'ukelele. 
 
Clàudia: Té 16 anys, va néixer a Cuba i el 2015 va venir a viure a Barcelona.Toca el piano i és molt fan d'Edu Esteve. 
 
Paula: Té 25 anys i és de l'Hospitalet de Llobregat. Toca el violí i és il·luminadora, fotògrafa i dissenyadora gràfica.
 
Nei: Té 19 anys i és de Castelldefels. Li encanta ballar i l'univers "vuitanter" de "Fama". És actor, cantant i ballarí, i acaba de fer de Ratolí Pérez en una obra de teatre. 
 
Emmi: Té 17 anys, viu al barri del Clot de Barcelona i va néixer a Armènia. Té formació clàssica (conservatori), toca el piano i té coneixements de jazz, el seu estil preferit. 
 
Elena: Té 21 anys i és de Mallorca. Li encanta escriure i toca el piano, però a nivell amateur. Diu que té vocació de diva i de "madamme". 
 
Carlos: Té 23 anys i és de Sabadell. Li encanta compondre, toca la guitarra i el piano, a nivell intermedi. 
 
Tomàs: Té 17 anys i és xilè, però viu a Sort. Toca l'ukulele i s'acompanya amb el piano mentre canta. 
 
tv3/euforia/
instagram/euforiatv3
twitter/euforiatv3/ 
twitch.tv/euforiatv3
Anar al contingut