Silleda

Rajoy denuncia que els pressupostos del 2010 portaran més atur, més dèficit i més impostos

El president del PP, Mariano Rajoy, ha tornat a carregar contra els pressupostos de l'Estat per l'any que ve i la política econòmica de José Luis Rodríguez Zapatero, a qui ha acusat de mentir als espanyols. En un acte davant militants del PP a la localitat gallega de Silleda, ha alertat que els comptes del 2010 que el Consell de Ministres ha aprovat aquest dissabte suposaran un augment de l'atur, més dèficit i més impostos.

Actualitzat
Mariano Rajoy ha tornat a la seva terra per fer-se un nou bany de masses i davant d'uns 15.000 assistents, segons l'organització, ha criticat durament el rumb econòmic del govern socialista i ha dit que els pressupostos per l'any vinent són un nou engany de José Luis Rodríguez Zapatero. Un engany perquè el president espanyol, segons ha recordat, va prometre en diferents intervencions i en diversos fòrums "que no apujaria els impostos".

"L'any passat els pressupostos van portar més atur i més dèficit. Aquest any portaran més atur, més dèficit i més impostos", ha conclòs un Rajoy que ha explicat que els pressupostos haurien de ser un instrument per "lluitar contra la crisi i per crear ocupació".

Mariano Rajoy ha parlat a Silleda, a Pontevedra, en una festa homenatge als militants per les victòries electorals de les passades eleccions autonòmiques gallegues i basques.

Anar al contingut