Madrid

Més de 50 personalitats del món polític i cultural reclamen en un vídeo l'avortament lliure

Polítics com Elena Valenciano o Gaspar Llamazares, actrius com Lola Herrera o Aitana Sánchez-Gijón i periodistes com Julia Otero o Jon Sistiaga, entre molts d'altres, intenten frenar la reforma de la Llei de l'Avortament que elabora el Ministeri de Justícia i reclamen un avortament "legal, segur i gratuït".

RedaccióActualitzat
Polítics com Elena Valenciano o Gaspar Llamazares, actrius com Lola Herrera o Aitana Sánchez-Gijón i periodistes com Julia Otero o Jon Sistiaga, entre molts altres, fan una crida a favor d'un avortament "lliure" en una campanya llançada aquest dimecres en defensa del dret de la dona a decidir sobre la seva maternitat.

A partir de la pregunta "Qui són les dones que avorten?", la plataforma "Decidir ens fa lliures", formada per 270 organitzacions de diversos àmbits, ha presentat aquesta iniciativa. El vídeo subratlla que no hi ha un perfil determinat de dona que avorta, sinó que pot ser qualsevol. És per aquest motiu que intenten frenar la reforma de la Llei de l'Avortament que elabora el Ministeri de Justícia i reclamen un avortament "legal, segur i gratuït".
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut