Madrid

Báñez: "'L'agenda reformista és imparable"

La ministra de Treball, Fátima Báñez, ha explicat que la vaga general s'està fent amb normalitat i que s'estan complint els serveis mínims. Després de manifestar que el que fa el govern és governar per treure Espanya de la crisi i "posar-la en el camí del creixement", Báñez ha assegurat: "'agenda reformista és imparable".

RedaccióActualitzat
La ministra de Treball ha manifestat també que no modificarà el cos central de la reforma: "El que és substancial no es canviarà". En qualsevol cas, ha recordat que la reforma va tenir un "ampli suport parlamentari" i que encara està obert el termini per presentar-hi esmenes.

Hores abans, la ministra de Sanitat, Ana Mato, també ha defensat les reformes que ha impulsat el seu executiu per activar la recuperació de l'ocupació. Segons Mato, "a molts dels 5,3 milions de parats els hauria agradat tenir l'oportunitat d'anar a treballar avui". Mato ho ha dit als passadissos del Congrés dels Diputats, que convalida cinc reials decrets i aprova la llei d'economia sostenible, en un ple maratonià on només han faltat 26 diputats, els integrants d'ERC, IU, ICV, CHA, BNG, Amaiur, Compromís i Nueva Canaria, a més de la diputada del PSC Isabel López i Chamosa.

També als passadissos de la cambra, el portaveu parlamentari del PP al Congrés dels Diputats, Alfonso Alonso, ha destacat la "tranquil·litat" de la jornada de vaga general, i ha recordat que la feina del govern espanyol i dels diputats del PP "és seguir endavant perquè els 5,3 milions d'espanyols que no tenen feina en puguin trobar en el futur".

A l'inici del ple, els diputats del PP han rebut amb aplaudiments la titular d'Ocupació, Fátima Báñez.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut