Anar a la navegació principal
Dansa

Constelacions - Aracaladanza

El Mercat de les Flors presenta els dies 3, 9 i 10 de marg l'espectacle Constelaciones de la companyia Aracaladanza Habituals de l'espai, el grup madrileny

El Mercat de les Flors presenta els dies 3, 9 i 10 de marg l'espectacle Constelaciones de la companyia Aracaladanza
Habituals de l'espai, el grup madrileny dirigit per Enrique Cabrera presenta un muntatge familiar per a tots els públics, una mena de somni inspirat per l'obra del pintor Joan Miró i forma part d'una trilogia que s'arrodoneix amb El Bosco i Magritte.
El color, la vida, les emocions són el fil conductor d'aquest espectacle amb cinc ballarins en escena. I el millor que li pot passar a una companyia de dansa que fa un espectacle dirigit als més menuts, tenir la sala plena i que no se senti ni una mosca, que tothom estigui pendent de l'escenari sense dir res, magnetitzats per allò que veuen.
L'espectacle és emocionant, ple de jocs escènics, de moviment, d'intensitat plàstica. és sensibilitat, tendresa i alegria. Molt recomanable


Anar al contingut

Jordi Cervera

Vaig néixer a Reus, un fet que, segons expliquen algunes veus (totes reusenques) ja és un mèrit; vaig començar molt aviat a llegir i anys més tard a treballar de periodista i a escriure per plaer, és a dir, per vici. A hores d'ara no tinc gaire clar si he après a fer mínimament bé cap de les tres coses i per aquest motiu tampoc no puc garantir que aquestes pàgines arribin en algun moment a ser sòlides i unitàries. Però ja se sap, les tombarelles mentals, encara que siguin al ciberespai, ja el tenen aquest perill afegit. Sort!

Cerca posts del blog
Últims posts