Markel Zubizarreta,  ​​Xavier Puig i la responsable de la Reial Societat, Garbiñe Etxeberría (d) posen al costat de la Copa de l…
Markel Zubizarreta, ​​Xavier Puig i la responsable de la Reial Societat, Garbiñe Etxeberría (d) posen al costat de la Copa de la Reina durant la presentació aquest divendres a l'Ajuntament de Saragossa. (Foto:EFE)
Futbol

Ja hi ha data per comprar entrades per a la final de la Copa de la Reina

El Barça jugarà contra la Reial Societat a La Romareda el 18 de maig en directe per TV3 i 3Cat

Redacció Esport3Actualitzat

La Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) ha anunciat de forma oficial el matí de divendres que les entrades de la final de la Copa de la Reina sortiran a la venda a partir del dilluns 29 d'abril a les 12 h.

A Saragossa, el Barça buscarà aixecar la seva desena Copa, l'únic títol que se'ls hi va resistir l'any passat. Les de Giráldez van guanyar 0 a 9 l'Osasuna als quarts de final, però l'alineació indeguda de Geyse Ferreira les va eliminar.

Entrades dels 15 als 25 euros

El preu de les entrades variarà segons la seva categoria i els dos clubs obriran canals específics de venda per als seus aficionats. La Federació Espanyola ha habilitat aquest enllaç per comprar-ne també. L'afició blaugrana estarà situada al fons nord i la "txuri-urdin" al fons sud.

  • Categoria 1: 25 Euros
  • Categoria 2: 20 Euros
  • Categoria 3: 15 Euros?
Cartell de la final de la Copa de la Reina 2024
Cartell de la final de la Copa de la Reina 2024 (RFEF)

La segona final de tota la història per a la Reial Societat

El Barça jugarà contra l'equip entrenat per Nàtalia Arroyo. El camí de les basques no ha estat fàcil. A vuitens van vèncer 1 a 4 l'Sporting de Huelva. Més tard, també en una eliminatòria a partit únic, van guanyar el Llevant (1-2). Finalment, l'Atlètic de Madrid era l'últim rival del camí a la capital aragonesa. A l'anada, madrilenyes i basques van empatar a un. Les "txuri-urdin" van jugar la tornada al Reale Arena davant de 15.265 espectadors. Els gols de Franssi i Jensen (2-1) classificarien la Reial Societat per a la final.

La primera final que van jugar la van guanyar. L'11 de maig del 2019, la Reial Societat derrotava l'Atlètic de Madrid (1-2) al Nuevo Los Cármenes, Granada. Els gols de Palacios (19') i Nahikari (61') remuntaven l'inicial d'Esther (15').

El camí del Barça cap a la final

L'Albacete era el primer rival de les blaugranes. A la ciutat esportiva Andrés Iniesta, el Barça guanyava 0 a 6 el conjunt castellanomanxec. El 7 de febrer, passava per sobre del Sevilla (8-0) al Johan Cruyff. Aitana Bonmatí, en un recital a San Mamés, sentenciava l'eliminatòria per al Barça (0-3). El partit de tornada també va ser favorable a les catalanes. Els gols de Mariona (19') i Patri Guijarro (72') certificaven el pas a la final contra l'Atlètic Club (2-1).

Dos antecedents a La Romareda, un campió basc i un de català

La Romareda va ser escenari de les finals de Copa del 1991 i 2009. A principis dels 90, l'Añorga KKE (Guipúscoa) aixecava el trofeu després de marcar 3 gols al CF Barcelona, equip predecessor del Barça. A l'altra final, l'Espanyol va guanyar 5 a 1 el Prainsa Saragossa (actual Saragossa CFF).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut