Xavi Hernández donant instruccions durant el derbi d'aquest dissabte (EFE)
Barça

Xavi: "Mateu Lahoz ha perdut el control del partit"

L'entrenador del Barça ha criticat l'actuació de l'àrbitre i ha lamentat la falta d'efectivitat del seu equip

Redacció Esport3Actualitzat

Decepció de Xavi Hernández després de l'empat contra l'Espanyol (1-1). L'entrenador del Barça ha criticat la falta d'autoritat de Mateu Lahoz en el partit d'aquest dissabte i també ha lamentat la manca d'efectivitat del seu equip, que ha anat de més a menys al llarg del matx.

"Crec que hem abaixat el ritme, l'empat és culpa nostra, són errors d'efectivitat. Hauríem d'haver sentenciat el partit i no ho hem fet. Quan perdones tant, poden passar aquestes coses. Ho hem viscut moltíssimes vegades. A la segona part no hem sortit amb la intensitat adequada. Avui perdem dos punts. Acabem l'any líders, però hem perdut dos punts."

L'actuació de Mateu

"Jo crec que és un àrbitre que domina molt bé els partits, però avui crec que se n'hi ha anat de les mans. I l'hi he dit. Ha tret moltes targetes, en la meva opinió sense sentit. Ha de ser un jutge, ha d'estar tranquil i tenir les pulsacions baixes. El Mateu és així, però avui no ho ha estat. Se li ha descontrolat el partit."

El gest de l'àrbitre

"Només m'ha dit que s'ha alegrat de veure'm. És un àrbitre que et parla i et comunica, però crec que avui no ha estat així. No el culpo de res, però l'empat ha estat culpa nostra. Hem abaixat el ritme."

De més a menys

"Jo crec que hem generat ocasions. A partir del minut 30, hem abaixat el ritme i la intensitat. No hem atacat tan bé. Analitzant el partit, crec que hauríem d'haver guanyat bé, hem tingut ocasions molt clares."

L'actitud dels jugadors

"Sí que em segueixen. Si no ho veiés així, me n'aniria a casa. Avui estem tots emprenyats perquè hem dominat el partit. No hem sentenciat i acabes emprenyat, ens sembla injust, però el futbol és així. Hi ha moltes variables que en molts casos no pots controlar. Intentem estar al detall, però avui se'ns ha escapat."

La pilota aturada

"Hem generat molt perill en els córners. Crec que el Rafa les ha posat molt bé, i també l'Ousmane. Però no hem guanyat el partit. És una llàstima, però demà això continua."

El rendiment d'Ansu Fati

"Jo el veig bé, per això ha jugat. Ha fet un canvi espectacular en intensitat i treball defensiu. Crec que ha estat fantàstic en el treball defensiu. Li ha faltat el mateix que a tot l'equip, l'efectivitat. Segur que estarà més encertat en el pròxim partit, però li veig un gran creixement."

El resum del Barça-Espanyol (1-1)

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut