Barça

Xavi: "No és el millor moment del Barça, però hem de treballar a màxims"

El nou entrenador del Barça s'ha mostrat il·lusionat per aquest nou repte que afronta a la banqueta blaugrana

Jordi GrauActualitzat

Xavi Hernàndez ja ha arribat a Barcelona. Només aterrar ha gravat aquest missatge per a l'afició culer:

Abans de volar, a l'aeroport de Doha, ha contestat les preguntes de Jordi Grau. El nou entrenador blaugrana viatjava amb la familia, l'staff tècnic que l'acompanyarà a la banqueta i amb els dos directius del Barça que han viatjat a Qatar per tancar el seu fitxatge.

Les negociacions s'han allargat. Al final no ha estat ben bé el que t'hauria agradat?

No, no. Molt content de tornar al Barça. Imagina't, és el repte més gran de la meva carrera. Torno a casa, torno al Barça. És un repte majúscul, però molt satisfet. Tothom a posat de la seva part, sobretot el club blaugrana. Molt agraït per la confiança. Han vingut a Doha. Evidentment, hi havia una rescissió de contracte i una clàusula. Tothom ha posat de la seva part perquè es pugués fer. Amb molta il·lusió i molt positiu perquè les coses surtin bé... i de veritat molt agraït al club.

Com ha estat aquest últim dia de negociacions?

Bé. Ha estat difícil perquè s'havia de desencallar la rescissió, els nous contractes de tots els de l'staff, però tant el Rafa Yuste, el Mateu Alemany, com el president, tots hem remat perquè es pugués fer.

Què és el que vols fer quan arribis al vestidor del Barça?

Parlar amb els jugadors. Al final, jo he viscut situacions dolentes. No és el millor moment de la història del club. Repeteixo, dialogar amb ells i explicar-los les idees que tinc. En essència, treballar molt, fer equip i grup. A partir d'ara amb molta il·lusió i ganes de fer les coses bé. Evidentment, necessito parlar amb els jugadors. A veure com estan. Agraït a Sergi Barjuan i a la resta per la feina que estan fent. Avui hi ha partit i és molt important seguir sumant.

Tens al cap el Barça que vols?

Sí, sí. Estic molt motivat. Tinc clar l'equip que tenim i cal posar-se a treballar des del minut u, que és ja. És aterrar i treballar de valent.

Com creus que serà entrenar amics de la teva època de jugador?

Ho veig un avantatge. Ja m'ha passat aquí, a l'Al-Sadd. Conec molt bé cinc jugadors perquè van ser companys. Crec que és un punt positiu. Conec com entrenen i com són, i són els capitans de l'equip i, per tant, ho veig com una avantatge.

Quin objectiu esportiu et marques aquesta temporada?    

Nosaltres treballarem a màxims. Al final som el Barça. Estem al millor club del món i el millor club del món ha de guanyar. No es pot empatar ni perdre. Per tant, exigència màxima i intentarem motivar i fer feliços i contents els jugadors. Repeteixo, treballar de valent i amb els objectius clars per revertir la situació. Soc optimista, però s'ha de treballar perquè les coses surtin.    


La història del fitxatge de Xavi

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Xavi Hernández (@xavi)

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut