Villa iguala el rècord de Raúl amb la selecció espanyola però acaba lesionat en el partit contra Escòcia (2-3)

La selecció espanyola ha fet el ple, en el que ha estat el primer tram de partits classificatoris per a l'Eurocopa del 2012: 9 punts de 9 possibles. Espanya va guanyar Escòcia al Hampden Park de Glasgow (2-3) i continua el seu brillant camí cap a l'Eurocopa del 2012. David Villa, de penal, en el minut 44, va aconseguir trencar la muralla defensiva dels escocesos. El blaugrana, amb 44 gols, ha empatat amb Raúl com a màxim golejador de la història de la "roja". A la represa, Iniesta va fer el segon, però una diana de Naismith i un autogol de Piqué van animar es locals. Llorente, en el 79, va donar el triomf als espanyols. Villa va acabar el partit lesionat del genoll esquerre i avui li faran proves a Barcelona.

Un munt d'ocasions i domini aclaparador de la "roja" a la primera part. Va haver de ser de penal, però, va arribar el zero a un. Penal transformat per Villa, que es treu un mort de sobre. Ara sí, rècord de Raúl igualat. 44 gols amb Espanya.

Era tanta la superioritat dels de Del Bosque que el 0 a 2 semblava liquidar el partit. El va fer Iniesta en el minut 55. Hampden Park poc es podia creure el que passaria tot seguit. De morts i enterrats, els escocesos van igualar el partit en 8 minuts. Primer, amb el gol de Naismith. Iker Casillas, que havia viscut absolutament tranquil fins aquell moment, encaixaria l'empat amb un autogol de Gerard Piqué.

Amb 2 a 2 i 25 minuts al davant, els campions del món no es van descompondre. Del Bosque va donar entrada a Pablo Hernández i a Llorente i la jugada li va sortir perfecta. A centrada de Capdevila, Llorente va rematar sense oposició el 2 a 3 en el minut 79. Tres de tres de la "roja" en el seu camí cap a l'Euro 2012. El pròxim partit oficial serà el mes de març, contra la República Txeca.