Futbol

La selecció espanyola vol sumar els tres punts davant Escòcia i encarrilar la classificació per a l'Eurocopa

La selecció espanyola de futbol juga aquest vespre a Glasgow amb dos objectius clars: guanyar Escòcia i que Villa superi Raúl com a màxim golejador de la història de la "roja". Els dos reptes semblen assequibles. D'una banda, Escòcia té un dels combinats més fluixos dels últims temps, i de l'altra, Villa tindrà un marcador més propi d'una lliga de veterans que no d'un preeuropeu.

Actualitzat
La novetat més destacada és l'entrada de Xabi Alonso a l'onze titular després de ser baixa en el partit contra Lituània per un procés gripal. El seu substitut, Santi Cazorla, torna a la banqueta, mentre que Silva té tots els números per continuar cobrint l'absència de Xavi i jugar al mig del camp amb Iniesta i Busquets. Del Bosque ja ha deixat entreveure que no farà canvis respecte a l'equip que va imposar-se a Lituània.

A la selecció escocesa, un equip ultradefensiu, no li val l'empat, ja que pràcticament quedaria fora de la pròxima Eurocopa. D'això en són conscients els jugadors, que esperen un rival lluitador, dur i molt motivat perquè juga davant del seu públic, a l'emblemàtic Hampdem Park.

La diferència tècnica entre les dues seleccions és abismal, i tot fa presagiar que David Villa podria, per fi, igualar el rècord de 44 gols de Raúl amb la selecció espanyola. El seu marcador, un jugador de quaranta anys, David Weir, s'encarregarà d'impedir-li aconseguir aquesta fita, que en els últims partits s'ha convertit en una obsessió per a l'asturià. Si l'equip de Del Bosque sumés els tres punts, pràcticament s'asseguraria el bitllet per a l'Eurocopa del 2012.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut