Bàsquet

Victòries per als Chicago Bulls i els Memphis Grizzlies amb dobles-dobles de Pau i Marc Gasol

Els Bulls s'han imposat als Portland Trail Blazers (88-93) amb 12 punts i 14 rerbots de Pau, i els Grizzlies han superat els Dallas Mavericks (110-96) amb 15 punts i 10 rebots de Marc

Actualitzat

Al marge d'una nova exhibició dels Golden State Warriors, que han batut el millor inici de campionat d'un equip a l'NBA, la resta de la jornada ha acabat amb bones notícies per als dos jugadors catalans que hi han participat, els germans Gasol. 

Els Memphis Grizzlies han aconseguit una victòria de prestigi davant els Dallas Mavericks, rivals de Conferència i de Divisió. Marc Gasol ha tingut una aportació important, que ha plasmat en un doble-doble: 15 punts i 10 rebots, a més de 4 assistències i 2 taps. De mica en mica, els Grizzlies van agafant la consistència de la temporada passada i ja sumen 5 victòries en els 6 últims partits per situar-se amb un balanç lleugerament positiu (8-7).

Millor estan els Chicago Bulls, segons a la Conferència Est amb 9 triomfs per 4 derrotes. Com el seu germà, Pau Gasol també ha acabat la nit amb un doble-doble: en el seu cas, ha anotat 12 punts i ha capturat 14 rebots per assegurar el triomf dels Bulls a Portland (88-93). Uns Bulls que han recuperat Derrick Rose.  

Els partits de la jornada:  

Washington Wizards- Indiana Pacers          106-123

Atlanta Hawks-Boston Celtics          121-97

Memphis Grizzlies-Dallas Mavericks         110-96

Denver Nuggets-Los Ángeles Clippers    94-111

Portland Trail Blazers-Chicago Bulls            88-93

Golden State Warriors-Los Ángeles Lakers       111-77

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut