NBA

Victòria dels Lakers a la pista dels Nets, amb una actuació clau d'Odom i Gasol en els últims minuts

Victòra dels Lakers a la pista dels N. J. Nets (92-99). Tot i no jugar un bon partit, els californians han controlat el partit amb certa comoditat, gràcies a l'efectivitat de Bryant, Gasol i Odom. Entre tots tres, han sumat 69 dels 99 punts dels Lakers. El català, amb un doble doble, ha anotat 15 punts i ha agafat 11 rebots. Tot i la victòria, els Lakes estan fent una temporada irregular i són tercers de la conferència oest, al darrere dels Spurs i els Mavericks.

No han jugat bé els Lakers, però aquesta vegada han estat Lamar Odom i Pau Gasol els que han aconseguit els punts decisius en els últims minuts del partit. Kobe Bryant -amb 32 punts, 6 assistències, 4 rebots i 4 recuperacions de pilota- ha estat una vegada més el líder dels Lakers, Odom i Gasol amb 6 i 3 punts, respectivament, assolits en els últims tres minuts del partit, han estat la clau del triomf dels campions de lliga.

Amb el marcador empatat a 85 i 3,44 minuts per jugar-se, Odom ha iniciat amb un tir personal la ratxa de 10-2 dels Lakers per posar-se amb un parcial de 95-87 i deixar sentenciat el partit. L'aler dels Lakers ha aconseguit després una cistella i un triple, mentre que Gasol també ha anotat un punt des de la línia de personal i un altre tir de dos per ajudar a la causa dels Lakers, que tenen una marca de 17-7 i són capdavanteres de la Divisió Pacífic.

Odom ha acabat el partit amb 22 punts, mentre que Gasol, no ha brillat especialment en el joc d'atac, però sí que ha fet una gran tasca d'equip i defensiva, amb una doble figura de 15 punts i 11 rebots. Gasol va tornar a ser qui més ha treballat per als Lakers.