Fórmula 1

Vettel suma al GP d'Europa a València la setena "pole position" de la temporada

Sebastian Vettel continua dominant amb mà de ferro les sessions de qualificació al Mundial de Fórmula 1. El pilot alemany tampoc ha perdonat al Gran Premi d'Europa i ha sumat la setena "pole position" de la temporada de vuit possibles en una nova demostració de força de Red Bull, que ha ocupat les dues primeres posicions de la graella amb Mark Webber segon. Darrere dels dos millors cotxes del campionat s'han classificat Lewis Hamilton i Fernando Alonso, que s'ha hagut de conformar amb la quarta posició. Pitjor li han anat les coses a Jaume Alguersuari, que ha quedat eliminat a la Q1 i sortirà des de la divuitena plaça.

Actualitzat
A mesura que avança el campionat del món de Fórmula 1 sembla més evident que Sebastian Vettel en serà el vencedor. Aquest dissabte el pilot alemany ha confirmat el seu domini absolut i ha sumat la setena "pole position" de la temporada al circuit urbà de València. Tot i que no semblava un traçat favorable als Red Bull, el campió del món sortirà del primer lloc de l'engraellat de sortida del Gran Premi d'Europa per davant del seu company d'equip, l'australià Mark Webber.

Per darrere dels dos Red Bull s'han classificat la resta de favorits a la victòria en la cursa de diumenge. Lewis Hamilton ha estat tercer just davant de Fernando Alonso, que s'ha hagut de conformar amb la quarta posició. L'asturià, que s'ha quedat a poc més de mig segon del millor crono de Vettel, tornarà a confiar en la sortida per intentar lluitar pel podi.

Pitjor encara li han anat les coses en la sessió de qualificació a Jaume Alguersuari. El pilot barceloní no s'ha pogut classificar per a la Q2 i sortirà des de la divuitena posició de la graella. Una mala classificació després dels intensos rumors que situen Alguersuari fora de Toro Rosso si no millora els seus resultats en les pròximes curses.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut