Marco Verratti (Reuters)
Marco Verratti (Reuters)
Barça

Verratti nega que hagi condicionat la seva continuïtat al PSG als fitxatges d'aquest estiu del club francès

"La Gazzetta dello Sport" publicava unes suposades declaracions on Verratti afirmava que continuaria al PSG si el club es reforçava bé aquest estiu. L'italià ha negat a les xarxes socials que aquestes paraules fossin seves

Actualitzat

Després de les informacions arran d'una reunió del migcampista del PSG Marco Verratti amb directius del seu club per comunicar de forma personal la seva decisió de marxar, aquest dissabte "La Gazzetta dello Sport" publicava unes declaracions de l'italià posant condicions al club francès per garantir la seva continuïtat.

Segons "La Gazzeta dello Sport", Verratti hauria dit que "vull veure si aquesta vegada fitxaran campions. En aquest cas, seria feliç quedant-me. Cada any diuen que faran un gran equip, i veiem els resultats. Si Henrique (el director esportiu del PSG) compleix les seves promeses, jo estaria content de continuar. Ningú m'obliga a marxar".

La reacció del migcampista no s'ha fet esperar. Al seu compte d'Instagram Stories ha publicar la foto de la pàgina de "La Gazzetta dello Sport", coberta amb interrogants i peticions de socors. Sembla clar que aquestes paraules que el rotatiu italià li atribueix no són seves.

 

Una imatge que deixa ben clar que Verratti, que ja hauria rebutjat una oferta de renovació del PSG amb un important augment de la seva nòmina, i que estaria valorant amb els seus advocats les conseqüències de no presentar-se el 4 de juliol a l'inici de la pretemporada, vol sortir del PSG aquest estiu.

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut