Barça

Verratti es reuneix amb representants del PSG per comunicar personalment que vol canviar de club

El migcampista italià ha fet el pas definitiu per forçar la seva sortida del PSG: dir en persona als seus directius que no vol continuar al club. Ara, la pilota és a al teulada del club francès, i dels interessats a fitxar-lo

Actualitzat

Marco Verrati, de vacances a Eivissa, hauria volat dijous a París per deixar constància de forma directa, i oficial, de la seva voluntat de marxar del PSG. El migcampista italià s'hauria reunit, acompanyat pel seu agent Donato Di Campli, amb representants de l'equip de París.

"L'Equipe" va informar ahir que el seu interlocutor havia estat el propietati, Nasser Al Khelaïfi. Aquest divendres "Le Parisien" informa que el contacte hauria estat amb el director esportiu, Antero Henrique. En tot cas, fos qui fos, la resposta del club també hauria estat clara: no li posaran fàcil la sortida.

Verrati, que encara té 4 anys més de contracte amb el PSG, ja hauria parlat amb Henrique el passat 7 de juny. Però llavors no va dir res dels seus plans de canviar d'equip. Això ho va fer el seu agent 5 dies després en una trobada amb el director esportiu.

El PSG no vol que el seu migcampista marxi, i fins i tot li ha proposat ampliar el seu contracte una temporada més amb una pujada salarial. Verrati, segons "Le Parisien", no hauria acceptat, i estaria cremant etapes preparant el camí per una hipotètica oferta del FC Barcelona.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut