Estadi de Mestalla, València
L'estadi de Mestalla, a València, és l'escenari més probable en cas de final catalana
Futbol

València demana acollir la final de la Copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club

L'alcaldessa de la ciutat, Rita Barberá, ha confirmat la sol·licitud perquè Mestalla sigui la seu de la final entre blaugranes i bascos durant una visita als tallers dels artistes fallers

Actualitzat

La ciutat de València ha sol·licitat ser la seu de la final de la Copa del Rei entre el F. C. Barcelona i l'Athletic Club de Bilbao, segons ha afirmat als periodistes la seva alcaldessa, Rita Barberá, durant una visita als tallers dels artistes fallers. El partit entre Barça i Athletic està fixat per al 30 de maig, i en el cas que el partit es disputi a València, es repetiria la final del 2009 en la qual l'equip blaugrana va guanyar per 4-1.
   
"Aquest tipus de partits són esdeveniments que porten molta gent i molts mitjans de comunicació a la ciutat, fet que contribueix a donar-li una projecció important", ha explicat Barberá. L'alcaldessa ha recordat que València és una ciutat que ha apostat "clarament" per l'esport en general i que també ho fa de forma particular pel futbol. "El que veritablement esperem és poder tenir la final a València", ha conclòs l'alcaldessa de la ciutat.

La seu de la final es decidirà en una sèrie de reunions entre els dos equips finalistes i la Federació Espanyola, i posteriorment amb el club propietari de la seu escollida. Sembla que Mestalla és l'única alternativa viable al Bernabéu, juntament amb l'estadi de La Cartuja, a Sevilla, que té un aforament menor.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut