Esports

Un anglès de 99 anys recapta més de divuit milions de lliures amb el seu caminador

Tom Moore completa les 100 voltes a casa seva que s'havia proposat i aconsegueix una gran recaptació per al Servei Nacional de Salut britànic

Santi PadróActualitzat

Durant les últimes setmanes hem vist diferents i variades iniciatives populars i de personatges famosos amb l'objectiu de col·laborar amb la lluita contra el coronavirus. Des del Regne Unit arriba la curiosa història d'un home de 99 anys, Tom Moore, que aquest dijous ha completat el repte que es va proposar de fer 100 voltes al seu jardí de Bedfordshire amb l'ajuda d'un caminador.

Inicialment, Tom Moore esperava recaptar 1.000 lliures per als serveis sanitaris, però la resposta popular de més de 850.000 persones ha fet que hagi superat àmpliament aquesta xifra i ja ha recaptat més de 18 milions de lliures en només una setmana. Ara, lluny d'aturar-se, ja ha anunciat que mentre la gent segueixi fent donatius ell seguirà caminant pel seu jardí.

El protagonista d'aquesta història de confinament va patir una petita davallada per culpa de la calor, i durant dos dies només va poder fer 5 voltes. Aquest veterà anglès, que va lluitar en la Segona Guerra Mundial, va superar totes les adversitats a què s'ha hagut d'enfrontar fins a aconseguir el seu objectiu, a pocs dies -el 30 d'abril és el seu aniversari- de complir els cent anys d'edat.

I sempre amb un bon humor com es veu en aquest vídeo:

A l'hora de completar el recorregut, Tom Moore ha estat escortat pel 1r batalló del regiment de Yorkshire, que ha format una Guàrdia d'Honor al seu pas. Aquest ha estat el moment en què Moore ha aconseguit el seu objectiu: 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut