Actualitat blaugrana

Txiki avala la feina de Rijkaard i aposta per la seva continuïtat a la banqueta culer

Txiki Begiristan ha aclarit en una entrevista al programa "Gol a gol" de TV3 que "Rijkaard continuarà a la banqueta blaugrana si ell vol", fins i tot en el cas de no aconseguir cap títol aquesta temporada. El secretari tècnic del Barça ha avalat la feina i la bona imatge que transmet el tècnic holandès, i ha negat que s'hagi negociat amb Mourinho. Sobre la continuïtat de Ronaldinho, que acaba contracte el 2010, Txiki s'ha mostrat il·lusionat que "continui més temps amb el millor rendiment". L'exjugador del Dream Team també ha afirmat que el Barça encara està viu i que aquest dimarts es juguen molt contra el Celtic a la Champions.

Actualitzat
Txiki també ha parlat de la derrota d'ahir i ha ressaltat la "falta de profunditat i mobilitat" i que l'equip hauria d'haver sentenciat el partit quan anaven guanyant 1-0. Sobre les rotacions de Rijkaard, ha dit que "el cos tècnic i els preparadors físics són els encarregats de gestionar la plantilla" i que "si sempre juguen els mateixos poden arribar les lesions i això sí que pot ser perjudicial".

En preguntar-li si es podria fitxar Cristiano Ronaldo, Txiki ha explicat que "el club no m'ha dit no a cap nom", i que el jugador que vingui ha d'adaptar-se a les necessitats que tingui l'equip. I sobre Cesc Fàbregas, ha declarat que li sembla bé que decidís emprendre l'aventura anglesa però que això li pot tancar les portes de can Barça; com a contrapunt ha posat l'exemple de Leo Messi.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut