Andrei Arxavin, mostrant la imatge de la papereta del United com a rival del Vila-real
Futbol

Un error garrafal: la bola del Manchester United apareix on no tocava

La UEFA s'ha vist obligada a repetir el sorteig dels vuitens de la Champions per una errada

Actualitzat

El sorteig de la Lliga de Campions s'haurà de repetir després que un defecte de forma hagi desvirtuat la primera edició. La UEFA ha comunicat que hi haurà un nou sorteig a partir de les 3 de la tarda després d'un moment d'incertesa quan se sortejava el rival del Vila-real. Com a rival dels groguets hi havia el Manchester United, un fet del tot impossible perquè els dos equips ja s'havien vist les cares a la primera fase de la competició.

 

 

El sorteig ha continuat un cop resolt aquest error, tot i que la bola del United no ha estat inclosa en el bombo dels possibles rivals de l'Atlètic de Madrid, l'equip sortejat tot seguit. En el seu lloc, a més, hi figurava el Liverpool, que no podia ser rival dels matalassers per haver-se enfrontat en la fase anterior.

Aquest error, ha obert la porta a les reclamacions dels equips implicats, entre ells l'Atlètic de Madrid. Davant aquesta situació, ola UEFA ha decidit repetir tot el procés, una decisió que no ha agradat a tothom: el Reial Madrid, que havia quedat aparellat amb el Benfica, demanava que el sorteig només es repetís a partir de l'error i es mantingués el seu encreuament amb l'equip portuguès.   

 

 

Anar al contingut