Simone Biles una icona esportiva en els Jocs de Tòquio. (Reuters)
Jocs Olímpics

Simone Biles, primera esportista amb emoji propi a Twitter

Surt representada amb una cabra vestida amb un mallot vermell i amb una medalla d'or penjada al coll.

Redacció Esport3Actualitzat

La gimnasta nord-americana Simone Biles ha estat reconeguda per Twitter amb un emoji propi, una cabra vestida amb un mallot vermell i amb una medalla d'or penjada al coll.

Quan s'escriu a Twitter l'etiqueta #Simone o #SimoneBiles, l'emoji de la cabra fent l'espagat apareix automàticament al seu costat

És la primera dona esportista que obté aquesta distinció, un homenatge de la xarxa social "al seu llegat, els seus èxits i el seu ús de la plataforma", en què Biles és molt activa.

La figura de la cabra, "goat" en anglès, fa referència a l'acrònim GOAT (Greatest of All Time, la millor de la història).

 

 

L'estrena olímpica per a la nord-americana comença amb contratemps. I és que l'equip femení de gimnàstica dels Estats Units no residirà a la Vila Olímpica de Tòquio per por d'un contagi de Covid-19, segons ha dit la seva entrenadora, Cecile Landi, a les xarxes socials.

Aquest dilluns es va confirmar que la gimnasta reserva Kara Eaker havia donat positiu en coronavirus en el camp d'entrenament de Narita, a uns 46 quilòmetres de Tòquio, per la qual cosa tant ella com la seva companya Leanne Wong han estat posades en quarantena

Divendres s'inicien oficialment uns Jocs on Katie Ledecky i Simone Biles lluitaran per ser les reines de Tòquio 2020.

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut