Futbol

Sergio Busquets no s'entrena per precaució a l'estadi Rei Balduí de Brussel·les

El migcampista del Barça, que arrossega molèsties musculars als isquiotibials, no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys i Vicente del Bosque no el farà jugar en l'amistós contra Bèlgica

Actualitzat

La selecció espanyola de futbol s'ha entrenat aquest dilluns a l'estadi Rei Balduí de Brussel·les entre fortes mesures de seguretat per preparar el partit amistós contra Bèlgica. De cara a aquest matx, Vicente del Bosque medita fer bastants canvis respecte de l'equip que es va enfrontar contra Anglaterra divendres a Alacant.

Dels cinc jugadors del Barça que van sortir a l'onze titular contra Anglaterra, el seleccionador espanyol té previst donar descans a molts d'ells, sobretot a Sergio Busquets. El migcampista blaugrana, que arrossega molèsties musculars als isquiotibials, no s'ha entrenat amb els seus companys per precaució i tot apunta que no jugarà ni un minut contra Bèlgica per no posar en risc la seva presència contra el Reial Madrid en el clàssic al Bernabéu.

Després dels atemptats de París, la selecció espanyola s'ha desplaçat fins a Bèlgica envoltada de fortes mesures de seguretat per l'alarma terrorista. Tot i això, el seleccionador espanyol ha assegurat en roda de premsa que no tenen por. "No hi ha sentiment de por. El grup està bé, impressionat i impactat pel que ha succeït, però hem de saber aïllar-nos del que ha passat a França", ha manifestat Del Bosque en roda de premsa. "M'agradaria que l'Eurocopa es jugués a França, que és el país triat i res ha de pertorbar les decisions de jugar en un país. Seria anar a favor d'aquells que aposten pel terrorisme", ha afegit.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut