BARÇA

Rosalía guanya l'aposta del Barça-Madrid a Rauw Alejandro

La victòria del Barça "Motomami" va fer perdre el porto-riqueny, que ara haurà de ''fregar i escombrar tota la casa durant un mes''

Al clàssic de Sergi Roberto i Frank Kessie s'hi ha de sumar un altre protagonista: Rosalía. La cantant ha estat una de les figures de l'últim partit que ha enfrontat el Barça i el Reial Madrid, que es va jugar a l'Spotify Camp Nou amb una victòria amb què els de Xavi deixen la Lliga pràcticament sentenciada. Al logotip de "Motomami", l'últim disc de la cantant, que el Barça va lluir a la samarreta i a la nova versió de l'himne blaugrana, s'hi suma la reacció de Rosalía al partit, que va viure amb emoció amb la seva parella, el cantant Rauw Alejandro, a través de les xarxes socials.

L'enfrontament de Barça i Madrid es va traslladar a Instagram amb la rivalitat futbolística entre Rosalía i Rauw Alejandro. La de Sant Esteve Sesrovires, aficionada al FC Barcelona, i el de Puerto Rico, seguidor del Reial Madrid, van viure el clàssic separats. Un partit en què la parella va fer una divertida aposta que van compartir per stories amb tots els seus seguidors.

Rauw Alejandro celebra el gol del Madrid

Primer va començar el porto-riqueny, que va presumir d'equip davant la seva parella quan el Reial Madrid es va posar al davant en el marcador al minut 9 amb l'autogol d'Araujo. Amb el gol de l'empat de Sergi Roberto, la catalana va respondre a la seva parella amb una imatge on es destacava el marcador ''1-1''.

Sergi Roberto empata al minut 45

L'aposta de Rosalía i Rauw Alejandro

Finalment, el marcador es va decantar pels blaugranes en l'últim minut de partit amb el gol de Kessie, que va sentenciar el final del clàssic. Una derrota del Madrid que va fer que Rauw Alejandro perdés la seva aposta amb Rosalía. El porto-riqueny va publicar el càstig que haurà de complir: ''Em toca fregar i escombrar tota la casa durant un mes'', escrivia entre rialles.

L'aposta entre Rosalía i Rauw Alejandro

Així acabava el clàssic més "Motomami", amb una victòria que Rosalía va celebrar fent un petó a l'escut blaugrana.