Actualitat blanc-i-blava

Riera nega que digués que volia marxar i assegura que les seves paraules s'han mal interpretat

Les vacances ja han acabat i la plantilla de l'Espanyol ja ha començat les revisions mèdiques prèvies als entrenaments de pretemporada. És l'habitual control de després de les vacances i, dissabte, l'equip marxarà a l'"stage" de pretemporada a Peralada per començar a treballar. Entre els que han passat la revisió, hi havia Albert Riera. A finals de la temporada passada, va manifestar la voluntat de deixar el club, però les vacances li han servit per canviar de parer. Ara diu que va ser mal interpretat.

Actualitzat

Primera jornada de revisions mèdiques a l'Espanyol i primera sorpresa de la pretemporada. Aparentment, en l'aspecte físic, Albert Riera és el mateix jugador de sempre. Però canvi total i absolut en el seu discurs. Riera va acabar la temporada dient que no tornaria a portar la samarreta de l'Espanyol i que se n'anava, descontent amb l'actitud de l'afició i de la directiva. Un mes i mig després, el discurs no té res a veure. Segons el manacorí, la premsa va mentir sobre les intencions del jugador. El cas és que, per Riera, no ha arribat cap oferta en ferm, però tampoc no descarta anar-se'n.

Entre dijous i divendres, la plantilla passarà el control mèdic pertinent abans de marxar, dissabte, cap a Peralada, on farà la primera part de la pretemporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut