Bàsquet

Ricky Rubio torna a entrenar-se amb el Barça

El base del Masnou tornarà a l'activitat entrenant-se amb el Barça, però no es descarta que hi torni a jugar

Redacció Esport3Actualitzat

Un mes després de tancar oficialment la seva etapa a l'NBA, Ricky Rubio ha anunciat que torna a l'activitat. I ho fet aquest dimarts, en un entorn conegut: el base del Masnou s'ha entrenat amb el Barça.

 

Ell mateix ho va donar a conèixer a les xarxes socials:   

 

El Barça ha acceptat de molt bon grat la petició del jugador de tornar a rebre'l al Palau Blaugrana, tot i que l'acord es limita de moment als entrenaments. Cap de les dues parts parla de tornar a jugar, però, evidentment, la possibilitat hi és. Cal recordar que l'equip blaugrana té els drets del jugador per Europa. 

Sorgit del planter del Joventut, Rubio va debutar amb 15 anys a la Lliga ACB amb l'equip badaloní i el 2009 va fitxar pel Barça. En les seves dues temporades de blaugrana va guanyar l'Eurolliga, entre altres títols, abans de marxar a l'NBA, on ha jugat durant 12 temporades.

Rubio, que va confessar haver patit episodis de depressió durant la seva carrera, especialment arran de la mort de la seva mare, va anunciar l'agost del 2023 que es prenia un descans del bàsquet per cuidar la seva salut mental. El mes de gener passat va rescindir el contracte que el lligava amb el seu últim club a l'NBA, els Cleveland Cavaliers. Ara, als 33 anys, ha recuperat almenys les ganes de tornar-se a entrenar.  

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut