ESPANYOL

RDT: "Estic compromès amb l'Espanyol i obsessionat per fer gols"

El davanter passa d'especulacions i vol ser el referent dels de Vicente Moreno cap a Primera

Oriol VidalActualitzat

Raúl de Tomás dona la cara en aquest any de l'Espanyol a Segona. Després de fer-ho al camp, avui ha trencat el seu silenci a la roda de premsa. I ho ha fet refermant el seu compromís amb el club blanc-i-blau, després de totes les especulacions sobre la seva marxa en el passat mercat.

Han sortit moltes coses, però jo no he dit mai res, ni a la premsa ni a les xarxes socials. Estic compromès, soc feliç a l'Espanyol i ho donaré tot. Estic obsés per fer gols per fer pujar l'equip a Primera i molt il·lusionat.

RDT ha estat clar davant la insistència de la premsa. Ha repetit la idea de voler liderar l'Espanyol en el retorn i ser el referent de l'equip ("Per què no? Sempre ho he assumit, des del primer dia"). I ha driblat així de bé quan li han preguntat sobre si al mercat d'hivern es pot produir la seva sortida:

Què passarà el gener? Si sabés el que pot passar d'aquí tres mesos, tindria poders. Soc aquí per lluitar tots junts per objectiu.

El davanter madrileny, que ja ha fet tres gols, s'ha mostrat molt satisfet de la confiança de Vicente Moreno i ara afronta motivat el duel contra el Rayo, l'equip on va esclatar:

Tant de bo aquesta temporada sigui millor que quan vaig explotar amb el Rayo. Sé que després del confinament el meu rendiment no va ser el millor pels meus problemes al genoll. Intentaré deixar-ho tot per ajudar l'equip.

Confiança plena de De Tomás. Tot i així, no ha volgut marcar-se cap xifra de gols en concret. Més que de paraules, és un moment per a l'acció, jornada rere jornada.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut