Tenis

Rafa Nadal, eliminat als vuitens de final del Barcelona Open a mans de Fabio Fognini

L'italià, que ja va derrotar Nadal el febrer passat a l'Open 500 de Rio de Janeiro, ha tornat a superar el tenista balear, en aquest cas per 6-4 i 7-6 després de dues hores de joc a la pista central

Actualitzat

Rafa Nadal ha quedat eliminat als vuitens de final del Barcelona Open Banc Sabadell en perdre davant l'italià Fabio Fognini per 6-4 i 7-6. El tenista manacorí, vuit vegades campió d'aquest torneig, s'ha vist superat per la solidesa des del fons de la pista de Fognini, número trenta de l'ATP, que sempre ha portat la iniciativa. Després d'emportar-se un ajustat primer set, en el segon l'italià ha baixat una mica el ritme i Nadal s'ha posat amb 4-2 al seu favor, però no ha pogut aprofitar l'avantatge i, en el "tie-brek", Fognini s'ha acabat imposant per 8-6.

Fognini, que ja va derrotar Nadal a l'Open 500 de Rio de Janeiro el febrer passat, s'enfrontarà als quarts de final a Pablo Andújar, botxí de Feliciano López.

Kei Nishikori, vigent campió i primer cap de sèrie, s'ha desfet de Santiago Giraldo (6-2, 6-1) en la repetició de l'última final del torneig. El tenista japonès, molt més en forma que el colombià en aquest inici de temporada, no ha deixat lloc a la sorpresa, ha encarrilat el partit ja des dels primers compassos i ha acabat cedint amb prou feines tres jocs en menys d'una hora i mitja. Nishikori s'enfrontarà en quarts de final amb el castellonenc Roberto Bautista, que ha superat l'uruguaià Pablo Cuevas també en dos sets (7-6 i 6-2)

David Ferrer elimina el jugador revelació

Un altre dels grans candidats al triomf final, David Ferrer, ha obtingut també el pas als quarts de final amb poca oposició. L'alacantí ha superat en dos sets (6-3 i 6-4) el jove suec Elias Ymer, que acaba de fer dinou anys.

En el duel català de la jornada, l'olotí Tommy Robredo s'ha imposat al barceloní Marcel Granollers per un doble 6-2 i se les veurà als quarts de final a l'eslovac Martin Klizan, que s'ha desfet del dominicà Víctor Estrella.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut